Σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά των Βαλκανίων, ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας κατέκτησε δύο μετάλλια

0

Ο Αθλητικός Σύλλογος  ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας συμμετείχε με επιτυχία στο 10ο Ramus Sofia Open 2023, ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά στα Βαλκάνια. Η αποστολή του συλλόγου απαρτίζονταν από τους αθλητές και τις αθλήτριες: Σοφία Λαζάρου, Κυριακή Πατένταλη, Νικόλα Παπαδόπουλο, Γιώργο Ρόππα, Κωνσταντίνο Ρόππα, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στους αγώνες.

Η διοργάνωση διεξάγεται ετησίως και αποτελεί μία ευκαιρία για τους αθλητές να διαγωνιστούν σε διάφορες κατηγορίες και να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους. Η φετινή διοργάνωση συγκέντρωσε 900 αθλητές από 10 χώρες. Τα μετάλλια για τον Καβαλιώτικο σύλλογο κατέκτησαν οι: Σοφία Λαζάρου (2η θέση), Γιώργος Ρόππας (3η θέση), ενώ στον αγώνα για τα μετάλλια παρέμειναν οι: Νίκος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Ρόππας, Κυριακή Παντέταλη.

Ο προπονητής του συλλόγου, Χάρης Παλτόγλου, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορέσαμε να συμμετάσχουμε στο συγκεκριμένο τουρνουά και να κατακτήσουμε δύο μετάλλια. Θέλω να συγχαρώ θερμά τους αθλητές μας, την Σοφία Λαζάρου και τον Γιώργο Ρόππα, για την εξαιρετική τους απόδοση στον αγώνα και για τα μετάλλια που κατέκτησαν. Ήταν μία μεγάλη επιτυχία για εμάς και αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης που επέδειξαν στην προετοιμασία τους».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ