Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού του πολιούχου αγίου της Καβάλας, απόστολου Παύλου. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι οι ακόλουθες:

-Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων για το χρονικό διάστημα από 16:00 έως και 24:00, εκατέρωθεν της οδού Ομονοίας, στο τμήμα από την οδό Δαγκλή (ιερό ναό αγίου Παύλου) μέχρι την οδό Κουντουριώτη.

-Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων για το χρονικό διάστημα από 16:00 έως και 24:00, εκατέρωθεν της οδού Κουντουριώτη, στο τμήμα από την οδό Ομονοίας μέχρι την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

-Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων για το χρονικό διάστημα από 16:00 έως και 24:00, εκατέρωθεν της οδού Ύδρας, στο τμήμα από την οδό Δοϊράνης μέχρι την οδό Κουντουριώτη.

-Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων και για το χρονικό διάστημα από 16:00 έως  24:00, εκατέρωθεν της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, στο τμήμα μεταξύ των οδών Ελληνικής Δημοκρατίας και Γαλλικής Δημοκρατίας και επί της Γαλλικής Δημοκρατίας, από το ύψος της οδού Ολυμπιάδας με Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ