Ίσως είναι το περισσότερο αναγκαίο έργο, αυτό που ξεκίνησε ο Δήμος Καβάλας, τις τελευταίες μέρες, για να ασφαλτοστρωθούν, οι βασικότεροι, τουλάχιστον οδικοί άξονες μέσα στην πόλη της Καβάλας. Πράγματι, οι δρόμοι της πόλης, ακόμη και οι πιο κεντρικοί έχουν το χάλι τους, από τις κάθε τόσο παρεμβάσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά και λόγω της πλήρους εγκατάλειψης της προσπάθειας συντήρησης από την προηγούμενη διοίκηση του Κωστή Σιμιτσή.

Προχθές, ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της οδού Αρτέμιδος στην Καβάλα, ένας δρόμος κατηφορικός, που πραγματικά εγκυμονούσε κινδύνους για τα διερχόμενα οχήματα και κυρίως δίκυκλα, λόγω της τραγικής του κατάστασης. Θα ακολουθήσει η ασφαλτόστρωση της οδού Περικλέους  της Αμερ. Ερ. Σταυρού, Τριπόλεως, 7ης Μεραρχίας, Αγίου Τρύφωνος και στη συνέχεια άλλων οδών και κεντρικών αρτηριών. Όπως δήλωσε ο μέχρι τώρα Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Φίλιππος Φιλιππίδης, υπήρξε σημαντική καθυστέρηση στα έργα ασφαλτόστρωσης της πόλης, λόγω των διαδικασιών των διαγωνισμών, όπως ενστάσεις κλπ., ενώ οι ασφαλτοστρώσεις των χωριών του Δήμου, (ένας δρόμος σε κάθε χωριό) ήδη έχουν ολοκληρωθεί.

Νομίζουμε ότι με τον τρόπο αυτό, αποδεικνύεται το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής, που εκφράστηκε και με την ανάθεση σε εντεταλμένη σύμβουλο, για τα θέματα της καθημερινότητας, ενώ θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή και περιμένουμε να γίνουν πολύ περισσότερα και στο ζήτημα των ασφαλτοστρώσεων των δρόμων, αλλά και σε πολλά άλλα ζητήματα της καθημερινότητας των δημοτών.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΜΠ0ΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΟΤΙ Η ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΙΤΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΘΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΑΛΕΠΙΟΥ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΖΗ ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ