Μετά την λήξη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, στο τμήμα πετοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» έγινε σημαντική «αναδιάρθρωση» σε πρόσωπα. Οι άνθρωποι που συμμετέχουν στα διοικητικά πράγματα έβαλαν νέο στόχο, να δημιουργήσουν ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα έτη σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και στα δύο φύλα.

Αυτές τις ημέρες, μία ομάδα κορασίδων και παγκορασίδων του συλλόγου βρίσκεται στην Ρουμανία, όπου αγωνίζεται σε τουρνουά οκτώ σωματείων. Στην α΄ φάση του τουρνουά, τα σωματεία χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των τεσσάρων έκαστος. Στον έναν όμιλο αγωνίζεται ο Α.Ο. «Καβάλα» με τρία σωματεία από την Ρουμανία και στον άλλο όμιλο συμμετέχει ο Παναθηναϊκός Α.Ο. με ακόμα τρία σωματεία από την Ρουμανία. Η ομάδα του Α.Ο.Κ. ήταν κοντά να πετύχει το απόλυτο στην α΄ φάση, δηλαδή τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και να προκριθεί στην ημιτελική. Σε δύο ημέρες, την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023, θα δώσει τέσσερα παιχνίδια! Την Πέμπτη νίκησε τις αντίπαλες ομάδες με 3-0 και 3-2 σετ, ενώ την Παρασκευή είχε προβάδισμα 2-0 σετ απέναντι στην τρίτη αντίπαλο.

Η αποστολή του Α.Ο.Κ. ταξίδεψε οδικώς στην Ρουμανία (το ταξίδι είχε διάρκεια 14 ώρες) ενώ διαμένει σε ένα όμορφο προάστιο της πόλης που φιλοξενεί το τουρνουά. Οι καιρικές συνθήκες, επίσης, είναι εξαιρετικές. Να συγχαρούμε τους διοικητικούς παράγοντες του Α.Ο.Κ., για την απόφαση να δώσουν την ευκαιρία στις νεαρές παίκτριες του συλλόγου, να συναγωνιστούν με δυνατές αντιπάλους. Είναι μία πολύ χρήσιμη εμπειρία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ