Μία όμορφη καλοκαιρινή εμπειρία έζησαν στο ακριτικό νησί του Αγίου Ευστρατίου, τα κορίτσια και ο προπονητής της ομάδας πετοσφαίρισης κορασίδων του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα». Συμμετείχαν στο αθλητικό φεστιβάλ που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου, με σκοπό να προάγουν τον αθλητισμό και να δώσουν ευκαιρίες στους νέους του μικρού νησιού. «Ήταν ένα τριήμερο, με πλούσιο πρόγραμμα αθλητικών δράσεων, στο οποίο πήραν μέρος παιδιά όλων των ηλικιών και ενήλικες. Όλοι μαζί, απολαύσαμε τον φυσικό πλούτο του νησιού, σε συνδυασμό με την άθληση.

Ήταν μεγάλη η χαρά μας, που είχαμε κοντά μας την ομάδα πετοσφαίρισης κορασίδων του Α.Ο. «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» Λήμνου, με την προπονήτρια Πασχαλίνα Γρηγορίου και, για πρώτη φορά, την αντίστοιχη ομάδα του Α.Ο. «ΚΑΒΑΛΑ», με τον προπονητή Δημήτρη Κόνσουλα, καθώς και την Κατερίνα και την Φιλιώ Βλάχου από την Θεσσαλονίκη, για τα μαθήματα yoga, Pilates και παραδοσιακών χορών.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ιδιαίτερα τον έπαρχο, Άγγελο Βλαττά-Λαμπρινό, που βρίσκεται πάντα δίπλα μας, τον καθηγητή φυσικής αγωγής, Γιώργο Καπουσούζη, που ήταν ο εμπνευστής και κύριος συντονιστής του φεστιβάλ και την γιατρό του Π.Π.Ι. Αγίου Ευστρατίου, Δήμητρα Κοτσιλίτη, για την πολύτιμη βοήθεια της σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας.

Επίσης, ευχαριστούμε τον Λιμενικό Σταθμό Αγίου Ευστρατίου, για την άψογη συνεργασία, τον Ν.Ο. Λήμνου, για την παραχώρηση εξοπλισμού κανό, την ακτοπλοϊκή εταιρεία Seajets, για την χορηγία έκπτωσης σε όλες τις μετακινήσεις και φυσικά τους εθελοντές του νησιού, που συνέβαλαν στην οργάνωση του φεστιβάλ. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι διακρίθηκαν και στους συμμετέχοντες!», αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Η «αυλαία έπεσε» το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023, με τον τελικό αγώνα του τουρνουά beach volleyball, με νικήτρια την ομάδα των: Χρήστου Μουστακάκη, Γιώργου Μουστακάκη, Άγγελου Φάκου, από τον Άγιο Ευστράτιο. Την 2η θέση κατέλαβε η ομάδα των: Μελίνα Γαϊταντζή, Μιχαέλα Δερετζή, Ιωάννα Χάσπαρη, του Α.Ο. «Καβάλα», ενώ την 3η θέση πήρε η ομάδα των: Κυριακή Ραλλιά, Χριστίνα Μαρή, Μελετινή Κουμαντάνου, του Α.Ο. «Ήφαιστος» Λήμνου. Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Χρήστος Μουστακάκης. Τις απονομές μεταλλίων έκαναν ο έπαρχος Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, η δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου, Μαρία Κακαλή και ο καθηγητής φυσικής αγωγής του προγράμματος «Αθλητικά Μονοπάτια», Γ. Καπουσούζης.

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο (7-9), επίσης, η ομάδα κορασίδων του Α.Ο. «Καβάλα» είναι πιθανό να ταξιδέψει στην Ρουμανία, όπου θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά της ηλικιακής κατηγορίας. Στο τουρνουά προσκλήθηκε από την Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός Α.Ο. Η διοίκηση του Α.Ο. «Καβάλα» εξετάζει σοβαρά την πρόταση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ