Δεν θα αναφερθούμε στις λεπτομέρειες των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στην παράσταση για τις «Εκκλησιάζουσες» κατά την είσοδο των θεατών, δεδομένου, ότι ο Αλέξανδρος Ρήγας, και η παραγωγή της παράστασης, απέδωσε την αναστάτωση σε κακή συνεννόηση και ζήτησε συγνώμη. Βέβαια, σε μας κόστισε, ότι δεν μπορέσαμε να δούμε την παράσταση αυτή, αφού αποχωρήσαμε και δεν μπορούμε να γράψουμε λέξη για το αν ήταν καλή ή κακή. Περιμέναμε όρθιοι στη σειρά, περισσότερο από μια ώρα.

Ξέραμε ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα δεδομένου, ότι οι πόρτες άνοιξαν στις 8,20’ και όλοι καταλαβαίνουν πως είναι φύση αδύνατον να ελεγχθούν τα εισιτήρια 4.000 ατόμων μέσα σε 40 λεπτά της ώρας. Όταν φτάσαμε μετά από περιπέτειες, στον έλεγχο των εισιτηρίων, μας πληροφόρησαν ότι θα έπρεπε να πάμε πίσω στο Ταμείο και να ανταλλάξουμε την πρόσκληση με εισιτήριο. Κι εκεί υπήρξε πρόβλημα. Μας πληροφόρησαν ότι ο αναμενόμενος αριθμός προσκλήσεων έχει καλυφθεί και ότι αν θέλουμε θα πρέπει να πληρώσουμε για να μπούμε.

Όταν είδαμε πόσος κόσμος περίμενε ακόμη για έλεγχο των εισιτηρίων  (1500 με 2000 άτομα) και σκεφτήκαμε ότι έπρεπε να περάσουμε την ίδια ταλαιπωρία σπρώχνοντας, για να μπούμε στο θέατρο, απογοητευτήκαμε και αποχωρήσαμε. Τα γράφουμε αυτά, για την ιστορία, αλλά και για το ότι κανείς από την παραγωγή δεν σκέφτηκε πόσος χρόνος χρειάζεται για τον έλεγχο των εισιτηρίων και την αξιοπρεπή είσοδο των θεατών στο θέατρο, πριν να αρχίσει η παράσταση… Τέτοια οργάνωση!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ