Χωρίς την Ελευθερία Γαϊτάνη, η οποία θα γίνει μητέρα, αλλά με τις: Κική Δημητρακούδη, Χριστίνα Γιαχολάρη, Ελπίδα Τσιαμπάζη, θα συμμετέχει η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καβάλας «Πάνθηρες» στις διοργανώσεις του κυπέλλου Ελλάδας και του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης γυναικών την περίοδο 2021-2022. Την προηγούμενη περίοδο, δυστυχώς, οι «Πάνθηρες» δεν χάρηκαν την «παρθενική» συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, αφού διεξήχθη μόνο η 1η αγωνιστική ημέρα και το πρωτάθλημα θεωρήθηκε ως μη γενόμενο.

Η «απώλεια» της Ελευθερίας Γαϊτάνη είναι σημαντική, ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου ευελπιστεί πως θα συγκροτήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, που θα είναι συνδυασμός έμπειρων και νεαρών ταλαντούχων παικτριών. Η προσπάθεια έχει επικεντρωθεί, καταρχάς, στην ανανέωση της συμφωνίας με την Θάλεια Μαραγκού και την Ξένια Γιαντσιώρη, οι οποίες αποκτήθηκαν την προηγούμενη περίοδο, για να βοηθήσουν την ομάδα με την εμπειρία τους.

Επίσης, οι διοικούντες και ο προπονητής, Βαγγέλης Καρατσομπάνης, ερευνούν την «αγορά» για άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτριών, ενώ αναμένουν τις εγγραφές που θα γίνουν στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε.), μήπως και υπάρξουν φοιτήτριες οι οποίες μπορούν και επιθυμούν να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα.

Εν τω μεταξύ, άρχισαν οι προπονήσεις στα κλειστά γυμναστήρια των Ποταμουδίων και της Καλαμίτσας με τις διαθέσιμες παίκτριες. Ο χρόνος δεν πιέζει, αφού η πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση είναι στις 26 Σεπτεμβρίου 2021, για την διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας. Ωστόσο, ο Βαγγέλης Καρατσομπάνης θέλει να έχει ολοκληρωμένο το ρόστερ νωρίς, ώστε να πραγματοποιήσει χωρίς προβλήματα το σημαντικό στάδιο της προετοιμασίας και τα παιχνίδια φιλικού χαρακτήρα. Η έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας, θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου 2021. Να σημειώσουμε, τέλος, πως οι «Πάνθηρες» θα έχουν την οικονομική στήριξη της εταιρείας Q-CERT, που είναι ο μεγαλύτερος φορέας παροχής υπηρεσιών πιστοποίησης με έδρα την βόρεια Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ