• Μάγκας ο Makis, μάγκας ο president του Νέστου Χρυσούπολης, μάγκας ο Socrates του «Αετού». Η κοινωνία μας έχει πολλούς μάγκες! Στα λόγια, γιατί οι πραγματικοί μάγκες δεν μιλάνε, όπως οι κουτσαβάκηδες.
  • Ο Makis διαπίστωσε ότι οι δημότες του Δήμου Καβάλας είναι εξοργισμένοι και «μετρούν τις ημέρες» μέχρι να τελειώσει η «χαμένη πενταετία» της δημοτικής αρχής, για να αρχίσει η δική του «χρυσή περίοδος» στο Δήμο Καβάλας!
  • Στη «χρυσή περίοδο» του Makis, καρντάσια, δεν θα βλέπετε ξεχειλισμένους από απορρίμματα κάδους, δάση από χόρτα στις γειτονιές, πάρκα εγκαταλελειμμένα, λάμπες χαλασμένες, δρόμους χωρίς φωτισμό και γεμάτους λακκούβες, αδέσποτα ζώα, κυκλοφοριακό κομφούζιο, πρόστιμα, ρουσφέτια, απόρους συμπολίτες, παραμελημένα χωριά κ.λπ.
  • O Makis δεν θα «τρώει πόρτα» από κανένα καρεκλοκένταυρο των Αθηνών, θα αξιοποιήσει το στρατόπεδο «Ασημακοπούλου», το παλιό νοσοκομείο, το παλιό Δικαστικό Μέγαρο, το «Διόνυσο», τις άδειες καπναποθήκες, το Καρνάγιο, θα τελειώσει την περιμετρική οδό της πόλης κ.ο.κ. Κι όλα αυτά, καρντάσια, από την πρώτη κιόλας θητεία ως δήμαρχος! Θα φέρει τα κάτω-πάνω στο Δήμο δηλαδή, κάνοντας τους Καβαλιώτες να ξεχάσουν την περίοδο του αείμνηστου Λευτέρη Αθανασιάδη.
  • Στη Χρυσούπολη, επίσης, ζούνε το δικό τους (Χριστουγεννιάτικο) όνειρο! Δοκιμές αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, τους οποίους στέλνουν «συστημένους» οι μάνατζερ, για να δοκιμαστούν στη «βασίλισσα του κάμπου». Το κινητό τηλέφωνο του μάγκα president έχει «ανάψει» από τις συνεχείς κλήσεις των μάνατζερ, μετά τη δήλωση ότι η ομάδα πηγαίνει για άνοδο στη Football League!
  • Μέχρι και ο Λαγιονέλ, η παικτούρα, αυτοπροτάθηκε για ένα τριμηνάκι! Η «Μπάρτσα» τον παραχωρεί, μετά το «ελ κλάσικο», αφού εξασφάλισε τον τίτλο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.
  • Υ.Γ. (και όχι Υ.Σ. όπως γράφουν στα δελτία Τύπου του Makis) Στη «χρυσή περίοδο» του Makis στο Δήμο Καβάλας, ο Α.Ο.Κ. θα παίξει στο UEFA Europa League! Είναι δέσμευση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ