«Ο μοναδικός Βασίλης Καζούλης κάνει μία «στάση», την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, στo Palladio στην Καβάλα, για να ρίξει στην βραδιά χρώματα και μελωδίε,ς που έχουν αντέξει στον χρόνο αλλά και στις καρδιές μας.

Ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας, έχει υπογράψει μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα (Φανή, Αν ήσουν άγγελος, Κάτι να γυαλίζει, Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό, Αεροπλάνα, Βορινό Λιμάνι, Κοπέλες για λίγο, Τα φιλιά του Αυγούστου, κ.ά.). Από τα μπαράκια μέχρι τις μουσικές σκηνές και τις συναυλίες, ο Βασίλης Καζούλης, όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει την μουσική. Κατεξοχήν καλλιτέχνης των live (ζωντανών) εμφανίσεων, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στην σκηνή, είναι γεμάτη αυθορμητισμό, δύναμη και χαρά. H αγάπη και ο ενθουσιασμός που εισπράττει από τον κόσμο, είναι για εκείνον πάντα ο τρόπος να «φορτίζει τις μπαταρίες του» και να συνεχίζει.

Mαζί του στην σκηνή οι: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΙΟΜΟΥΡΤΖΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ». Τα παραπάνω αναφέρονται σε δελτίο Τύπου, για την ζωντανή εμφάνιση του αγαπημένου τραγουδοποιού, Βασίλη Καζούλη, στην πόλη της Καβάλας και συγκεκριμένα στο Palladio bar-restaurant (οδός Ερυθρού Σταυρού 4), την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 (ώρα έναρξης 10 το βράδυ). Τιμή εισιτηρίου 10€. Προτείνεται να προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας (τηλέφωνο κρατήσεων 2513 010 707).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ