Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας», Χρυσόστομος (Μάκης) Παπαδόπουλος, καλωσόρισε στην «ομάδα» των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων την Μαρία Παραντινού και τον Χαράλαμπο Πογαρίδη.

Η Μαρία Παραντινού

Η Μ. Παραντινού γεννήθηκε στην Καβάλα, στην συνοικία του Αη-Γιάννη. Έχει συμμετάσχει σε συλλόγους και υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Αγίας Βαρβάρας και Πεντακοσίων. Είναι ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας και εκλεγμένη στην Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Καβάλας, υπεύθυνη οικογενειακής πολιτικής και ισότητας των φύλων. Είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί.

Ο Χαράλαμπος Πογαρίδης γεννήθηκε στην Καβάλα, είναι φοιτητής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας στην Καβάλα και ασχολείται με την Ποντιακή μουσική παράδοση, μέσα από τοπικούς συλλόγους.

«Για την παράταξή μας, η σύνδεση της πολιτικής εμπειρίας και των νέων ιδεών για τον τόπο μας, είναι ο ιδανικότερος συνδυασμός για να αλλάξουμε την κατεύθυνση αυτού του τόπου. Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά την Μαρία Παραντινού και τον Χαράλαμπο Πογαρίδη, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή τους να δώσουν μαζί μας την «μάχη» των δημοτικών εκλογών του 2023», δήλωσε ο Μάκης Παπαδόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ