-Ο Θόδωρος Ζαγοράκης, δεν θα είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές. Το πολιτικό μέλλον του, όπως αναφέρει δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, είναι θολό και δεν αποκαλύπτει την πρόθεσή του. Αλήθεια, καρντάσια, ήταν ευρωβουλευτής δέκα χρόνια ο Θόδωρος; Είναι μία σημαντική εμπειρία για τον ίδιο.

-Δοκίμασε, επίσης, να ηγηθεί της «παλινόρθωσης» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά παραιτήθηκε γρήγορα από την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.).

-Πιστεύω, καρντάσια, ότι ο «Ζαγόρ» θα ήταν μεγάλος αντίπαλος του Νίκου Παναγιωτόπουλου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Καβάλας. Με υποψήφιο τον «Ζαγόρ», θα μπορούσε η Νέα Δημοκρατία να εκλέξει 3 βουλευτές στην Καβάλα. Κι αυτό, το λέω στον Καβαλάρχη, ο οποίος εκτίμησε ότι στις προσεχείς εθνικές εκλογές, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα διατηρήσει τις τρεις έδρες στον Νομό Καβάλας. Η δική μου εκτίμηση, Καβαλάρχη καρντάσι, είναι ότι δεν θα γευτείς την χαρά της δεύτερης θητείας στο Κοινοβούλιο! Όσο κι αν προσπαθείς να «χαϊδέψεις» τους ψηφοφόρους του Ν. Παναγιωτόπουλου.

-Αλλά, ο Κυριάκος δεν θα επιτρέψει να μπει στο ψηφοδέλτιο του Νομού Καβάλας ο «Ζαγόρ», αφού το 2020 τον διέγραψε από την ομάδα των ευρωβουλευτών του κόμματος.

-Αν Θόδωρε δεν σκέφτεσαι να είσαι υποψήφιος ευρωβουλευτής, ή βουλευτής, μπορείς να είσαι υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας! Τι περισσότερο έχει ο Αχιλλέας (Μπέος) στον Βόλο; Έχεις την εμπειρία από την πολιτική, τις γνωριμίες στις Βρυξέλες (ήσουν 10 χρόνια ευρωβουλευτής), είσαι δημοφιλής, λόγω της ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, δεν θα έχεις αντίπαλο στον Δήμο Καβάλας.

-Το κυριότερο, θα γίνεις πρόεδρος στον Α.Ο.Κ. και θα τον οδηγήσεις στην Super League, όπως ο Μπέος είναι δήμαρχος και πρόεδρος στην Π.Α.Ε. Βόλος, που διεκδικεί την συμμετοχή της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Υ.Γ. Είπα, καρντάσια, να προλάβω την Πρωταπριλιά, που είναι φέτος ημέρα Σάββατο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ