Ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε στο σκορ νωρίς στο παιχνίδι, είχε ευκαιρίες, δοκάρι, σκόραρε δύο τέρματα, αλλά ηττήθηκε από τον Πανθρακικό με σκορ 3-2 στην Κομοτηνή. Σε ένα παιχνίδι δέχτηκε τρία τέρματα, ενώ στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια είχε «παθητικό» μόλις ένα τέρμα. Έπαιξαν ρόλο, σαφώς, οι απουσίες ποδοσφαιριστών στο κέντρο της άμυνας, ωστόσο ο Α.Ο.Κ. χρειάζεται να δουλέψει περισσότερο, για να «θωρακίσει τα νώτα» του στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής κατηγορίας.

Ο Κώστας Σαλπιγγίδης έδωσε το προβάδισμα στον Α.Ο.Κ., πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού. Η γηπεδούχος ομάδα ισοφάρισε λίγο πριν τελειώσει το α΄ ημίχρονο και προηγήθηκε στην αρχή του β΄ ημιχρόνου. Τα τέρματα αυτά επιτεύχθηκαν σε καθοριστικά χρονικά σημεία και έδωσαν ψυχολογική ώθηση στην ομάδα του Πανθρακικού, που σκόραρε και τρίτο τέρμα. Ο Α.Ο.Κ. μείωσε 3-2 με τον Κ. Σαλπιγγίδη και λίγο αργότερα είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Γιώργο Ρουμπιέ. Το 3-2 παρέμεινε έως την λήξη του αγώνα και ο Πανθρακικός πήρε τους τρεις βαθμούς.

Στα άλλα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής ημέρας στον 1ο όμιλο σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα: Βύρων Καβάλας-Αλεξανδρούπολη 3-0, Νέστος Χρυσούπολης-Δόξα Δράμας 1-2, Ορφέας Ξάνθης-Αγροτικός Αστέρας 1-1, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου-Άρης Αβάτου 0-4, Πανδραμαϊκός-Καμπανιακός 0-2, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας-Θερμαϊκός 1-1.

Η βαθμολογία του ομίλου είναι η ακόλουθη: Καμπανιακός 16, Πανθρακικός 12, Καβάλα 10, Πανδραμαϊκός 10, Απόλλων Παραλιμνίου 10, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας 10, Θερμαϊκός Θέρμης 10, Άρης Αβάτου 9, Βύρων Καβάλας 8, Αγροτικός Αστέρας 7, Δόξα Δράμας 7, Ορφέας Ξάνθης 7, Αλεξανδρούπολη 1, Νέστος Χρυσούπολης 0, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 0.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Απόλλων Παραλιμνίου-Βύρων Καβάλας, Ορφέας Ξάνθης-Αλεξανδρούπολη, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου-Δόξα Δράμας, Πανδραμαϊκός-Αγροτικός Αστέρας, Πανθρακικός-Άρης Αβάτου, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας-Καμπανιακός, Καβάλα-Θερμαϊκός, ρεπό Νέστος Χρυσούπολης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ