Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα 86» ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της, κυριάρχησε στο α΄ ημίχρονο του παιχνιδιού και νίκησε την «Αναγέννηση» Αλεξανδρούπολης με σκορ 5-1, το απόγευμα της Κυριακής 8 Ιανουαρίου 2023, στο γήπεδο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας.

Η ομάδα του Α.Ο. «Καβάλα 86» προηγήθηκε 4-0 στο α΄ ημίχρονο και 5-0 στην αρχή του β΄ ημιχρόνου, ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα μείωσε 5-1 στο 67ο λεπτό του αγώνα. Τρία τέρματα σημείωσε η Ελένη Οικονομοπούλου (6ο λεπτό, 43ο λεπτό, 58ο λεπτό) και δύο τέρματα η Βάλια Τσαβδάρη (2ο λεπτό, 30ο λεπτό). Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Σιχλίδου, Χρυσοστόμου, Στεργίδη, Μαριώτη, Στεφανίδου, Ματσούκα, Μπαξεβανίδου, Μελισσοπούλου, Βασιλειάδου και στο β΄ ημίχρονο ως αλλαγές οι: Παπαμερή, Μαριώτη, Κωνσταντινίδου.

Η ομάδα του Α.Ο. «Καβάλα 86» κάνει μία νέα προσπάθεια ανασυγκρότησης, στην οποία χρειάζεται να στηριχθεί. Θεωρούμε πως πρέπει να έχει την στήριξη του Α.Ο. «Καβάλα», που πρέπει να εντάξει την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών στην μεγάλη αθλητική οικογένεια του. Έτσι, η προσπάθεια θα οργανωθεί καλύτερα και θα προβληθεί περισσότερο. Κυρίως με την δημιουργία μιας ακαδημίας, ώστε τα κορίτσια να μαθαίνουν σωστά το ποδόσφαιρο. Ευελπιστούμε πως η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., θα εξετάσει την πρόταση μας και θα έρθει σε επαφή με τους διοικούντες τον Α.Ο. «Καβάλα 86».

Επίσης, για την 2η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ εθνικής κατηγορίας διεξήχθησαν τα παιχνίδια: Ελπίς Γενισέας-Ποντιακός Αλεξανδρούπολης 2-0, Σουφλί-Ορέστης Ορεστιάδας 5-0.

Η βαθμολογία του ομίλου είναι η εξής: Ελπίς Γενισέας 6, Σουφλί 6, Καβάλα86 6, Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης 0, Ποντιακός Αλεξανδρούπολης 0, Ορέστης Ορεστιάδας 0.

Την 3η αγωνιστική ημέρα (22 Ιανουαρίου 2023) θα παίξουν: Καβάλα86-Ορέστης Ορεστιάδας, Ελπίς Γενισέας-Σουφλί, Ποντιακός Αλεξανδρούπολης-Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ