-Υποθέτω ότι εκείνοι που θεωρούν την ήττα του Α.Ο.Κ. με σκορ 3-0 από την ομάδα της Λάρισας, το απόγευμα της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου 2022 στο στάδιο «Αλκαζάρ», ως «ανώμαλη προσγείωση», έχουν την εντύπωση πως μετά τις τριάντα μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες, ο Α.Ο.Κ. θα δημιουργήσει μία ομάδα, η οποία θα «πάει τραίνο» έως την λήξη του πρωταθλήματος της Super League 2.

-Εγώ, καρντάσια, δεν γνωρίζω ομάδα ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, η οποία παρέμεινε αήττητη σε 25 παιχνίδια συνεχόμενα, γιατί τόσα θα δώσει συνολικά ο Α.Ο.Κ., από τον περασμένο Ιανουάριο έως και το τέλος της περιόδου. Κι αν υπάρχει τέτοια ομάδα, σίγουρα αυτή θα κατέκτησε τίτλο πρωταθλήτριας! Βεβαίως, ο Α.Ο.Κ. για να παραμείνει στην κατηγορία, πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος.

-Υπολείπονται 19 παιχνίδια και ο στόχος είναι η καλύτερη συγκομιδή βαθμών. Εύχομαι να είναι λιγότερα εκείνα τα παιχνίδια, στα οποία ο Α.Ο.Κ. δεν θα πάρει βαθμό, όπως απέναντι στην Λάρισα. Στο στάδιο «Αλκαζάρ» βρέθηκε πίσω στο σκορ (πάλι) κι όταν επιχείρησε ο προπονητής, Alexander Nouri, να αλλάξει την τακτική και να ρισκάρει, για να ισοφαρίσει, η ομάδα της Λάρισας σκόραρε και δεύτερο τέρμα. Ο ενθουσιασμός (από τα προηγούμενα αποτελέσματα) δεν είναι αρκετός, για να γίνουν συνεχόμενες ανατροπές σκορ. Διότι, οι αντίπαλες ομάδες δεν είναι ίδιες.

-Επίσης, η τύχη, που είναι ένας σημαντικός παράγοντας στον αθλητισμό, δεν θα συνοδεύει συνέχεια τον Α.Ο.Κ. Θα χρειαστεί στα παιχνίδια που είναι αναγκαία η κατάκτηση βαθμών. Και έπονται αρκετά τέτοια παιχνίδια στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος.

-Κατά την άποψη μου, καρντάσια, στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος, ο Α.Ο.Κ. θα έχει μία ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα και θα παίζει με τους ποδοσφαιριστές, που αξιολόγησε ο προπονητής ως τους πιο κατάλληλους για την επίτευξη του στόχου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ