• Αν ρίξει «καρεκλοπόδαρα», ή πυκνό χιόνι, αν πλήξει την πόλη ακραίο καιρικό φαινόμενο, αν οι γλάροι δεν πετούν στον ουρανό, αν δεν βρίσκεται βιώσιμη λύση στη λειτουργία της «Αγίας Μαρίνας», για οτιδήποτε «στραβό κι ανάποδο» συμβαίνει στην Καβάλα, την ευθύνη φέρουν η δήμαρχος και η δημοτική αρχή.
  • Έπεσαν τα μάτια μου στην είδηση, ότι ο Makis έχει προτάσεις για τη διάσωση του Ιδρύματος της «Αγίας Μαρίνας» και μπήκα στον πειρασμό να τις διαβάσω. Κι αυτό που διάβασα ήταν, να εφαρμόσει η δημοτική αρχή τη «δέσμευση» για την ίδρυση Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ατόμων με αναπηρίες και να αναλάβει την πληρωμή των μετακινήσεων των φιλοξενούμενων στο Ίδρυμα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αστικής Συγκοινωνίας!
  • Η δήμαρχος «δεσμεύτηκε» να ιδρύσει τη δομή που ανέφερε ο Makis, εφόσον βοηθήσουν οι τοπικοί βουλευτές και οι συναρμόδιοι υπουργοί στο γραφειοκρατικό και λειτουργικό κομμάτι. Ήταν μία πρόταση, η μοναδική μάλιστα, την ώρα που άλλοι φορείς κρύβονταν και η κατάσταση οδηγούνταν σε αδιέξοδο. Ο Δήμος Καβάλας «έδειξε το δρόμο», αλλά δεν θα «βγάλει το φίδι από την τρύπα» μόνος.
  • Βεβαίως, Makis καρντάσι μου, είναι σημαντική η κοινωνική πολιτική, αλλά όχι να πληρώνει ο Δήμος Καβάλας και το ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών, για να μεταφέρει τους φιλοξενούμενους του Ιδρύματος!
  • Μήπως οφείλει ο Δήμος Καβάλας να πληρώσει και το χρέος της «Αγίας Μαρίνας», γιατί οι κυβερνώντες και οι τοπικοί βουλευτές, δεν βρίσκουν τη (νομοθετική) λύση για τη ρύθμισή του; Αυτές είναι οι σοβαρές προτάσεις που έχεις να καταθέσεις στο τραπέζι; Αλίμονο…
  • Ο Μάρκος (Δέμπας) δεν έχει συνειδητοποιήσει, μάλλον, ότι στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας υπάρχει μειοψηφία και μάλιστα δύο παρατάξεις.
  • Έχει την εντύπωση, ότι συνεχίζεται το προηγούμενο διοικητικό καθεστώς, στο οποίο «Γιάννης κερνούσε και Γιάννης έπινε»! Αυτό εννοούσε, όταν είπε προεκλογικά, ότι είναι ο «συνεχιστής» της απερχόμενης διοίκησης;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ