Οι μικροί αθλητές του Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Καβάλας έδειξαν αντοχή και τεχνική επάρκεια

0

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια, ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Καβάλας ανακοινώνει την επιτυχία της αθλήτριας, Βασιλικής Βαρβάρας Παλτόγλου, στο πανελλήνιο προκριματικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στις 29 και 30 Ιουνίου 2023, στο κλειστό γήπεδο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθήνας (Ο.Α.Κ.Α.). Η Βασιλική Βαρβάρα κατέκτησε την 3η θέση χάνοντας για λίγο από την αθλήτρια πού κέρδισε την κατηγορία.

Επίσης, η Σοφία Λαζάρου κατέκτησε την 5η θέση και ο Σάββας Κωνσταντινίδης πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά υπέστη ήττα λόγω ποινών.

Το πανελλήνιο προκριματικό πρωτάθλημα είχε σκοπό την ενίσχυση της εθνικής ομάδας παίδων-κορασίδων, για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο Σεράγεβο, από τις 28 έως και τις 31 Αυγούστου 2023. Ο προπονητής του Καβαλιώτικου συλλόγου, Χάρης Παλτόγλου, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση για την εμφάνιση των αθλητών. Τόνισε ότι η συμμετοχή τους σε αυτή την διοργάνωση, ήταν η πρώτη εμπειρία τους στην αναβαθμισμένη κατηγορία, αλλά απέδειξαν την αντοχή και την τεχνική τους επάρκεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ