Όπως στο προηγούμενο παιχνίδι, στο γήπεδο του Θερμαϊκού, έτσι και στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», το απόγευμα της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου 2023, ο Βασίλης Παπαδόπουλος και ο Κοσμάς Γκέκας, με δικά τους τέρματα, «υπέγραψαν» μία ακόμα νίκη, την δέκατη τέταρτη, του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, σε δεκαέξι παιχνίδια!

Οι δύο «κανονιέρηδες» σκοράρουν ανελλιπώς και συναγωνίζονται μεταξύ τους στις δύο πρώτες θέσεις των σκόρερ του 1ου ομίλου! Σκόραραν και εναντίον του Άρη Αβάτου, δίνοντας τους τρεις βαθμούς στο τελευταίο παιχνίδι για το έτος 2023. Όπως και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 στην Θέρμη, ο Β. Παπαδόπουλος έδωσε το προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού και ο Κ. Γκέκας, στην αρχή του β΄ ημιχρόνου, «σφράγισε» την νίκη με σκορ 2-0. Με τους δύο «κυνηγούς» να διανύουν εξαιρετική περίοδο φόρμας, ο Α.Ο.Κ. δείχνει ασυναγώνιστος στον 1ο όμιλο. Ωστόσο, πρέπει οι ποδοσφαιριστές να παραμείνουν προσγειωμένοι, ενωμένοι και να συνεχίσουν την δουλειά, γιατί το πρωτάθλημα βρίσκεται στο τέλος του α΄ γύρου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής ημέρας στον 1ο όμιλο είναι τα ακόλουθα: Άρης Πετεινού-Πανθρακικός 0-4, Καβάλα-Άρης Αβάτου 2-0, Νίκη Ευκαρπίας-Ορέστης Ορεστιάδας 3-2, Χανιώτης-Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 3-1, Βέροια-Θερμαϊκός 2-1, Απόλλων Παραλιμνίου-Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης 1-2, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας-Αετός Βαρβάρας 4-0, Δόξα Δράμας-Αναγέννηση Επανομής 6-0, Νέστος Χρυσούπολης-Θύελλα Σαρακηνών 3-0 (χωρίς αγώνα).

Η βαθμολογία είναι η ακόλουθη: Καβάλα 43 βαθμοί, Νέστος Χρυσούπολης 38, Πανθρακικός 33, Ορέστης Ορεστιάδας 32, Χανιώτης 31, Θερμαϊκός 26, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας 26, Απόλλων Παραλιμνίου 25, Νίκη Ευκαρπίας 24, Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης 23, Δόξα Δράμας 19, Άρης Αβάτου 18, Βέροια 11, Αναγέννηση Επανομής 10, Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 9, Άρης Πετεινού 8, Αετός Βαρβάρας 8. Η Θύελλα Σαρακηνών αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Η 17η αγωνιστική ημέρα, τελευταία του α΄ γύρου, θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 με τα ακόλουθα παιχνίδια: Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας-Θερμαϊκός, Άρης Αβάτου-Βέροια, Αναγέννηση Επανομής-Νέστος Χρυσούπολης, Αετός Βαρβάρας-Δόξα Δράμας, Ορέστης Ορεστιάδας-Χανιώτης, Π.Α.Ο.Κ. Κρηστώνης-Νίκη Ευκαρπίας, Πανθρακικός-Απόλλων Παραλιμνίου, Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας-Άρης Πετεινού. Η ομάδα της Καβάλας θα πάρει τους τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα απέναντι στην Θύελλα Σαρακηνών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ