Είναι γνωστό, πως στις πρόσφατες εκλογές που έγιναν στο ΚΤΕΛ Υπεραστικών Λεωφορείων της Καβάλας, άλλαξε η μέχρι τώρα διοίκηση. Αν και πρόκειται για μια ιδιωτική εταιρεία, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το κοινωνικό έργο που παρέχει και με την έννοια αυτή, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Θέλουμε να επισημάνουμε σε κάθε τόνο, ότι το σημερινό ΚΤΕΛ Υπεραστικών της Καβάλας, επί της θητείας του προηγούμενου Προέδρου, αναμορφώθηκε πλήρως και καμιά σχέση δεν έχει με την κακή λειτουργία, σε όλα τα επίπεδα, των προηγούμενων χρόνων.

Ο προηγούμενος Πρόεδρος Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης αναμόρφωσε πλήρως όλες τις λειτουργίες, ακόμη και την συμπεριφορά των μετόχων και των υπαλλήλων προς το επιβατικό κοινό, συμπεριφορά που στην συντριπτική πλειοψηφία των πιο πάνω, έχει όλα τα χαρακτηριστικά της ευγένειας, και της εξυπηρέτησης του κοινού.  Ο Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης και η διοίκησή του, ανανέωσαν τον λεωφορειακό τους στόλο και ανέπτυξαν νέες λεωφορειακές γραμμές σε διάφορες κατευθύνσεις και κράτησε ο Πρόεδρος γερά το τιμόνι του ΚΤΕΛ, στα προηγούμενα αυτά χρόνια της οικονομικής κρίσης.

Κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι λύθηκαν όλα τα προβλήματα και ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια βελτίωσης. Αυτό το έργο, έχει να επιτελέσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΤΕΛ Υπεραστικών Λεωφορείων της Καβάλας, με τον νέο Πρόεδρο Κώστα Πανταζή, στους οποίους ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Να τους θυμίσουμε, ότι η εφημερίδα μας θα είναι πάντα αρωγός στις καλές τους προσπάθειες, αλλά και ιδιαίτερα αυστηρή, αν διαπιστώσουμε αδράνεια και δυσλειτουργία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ