Επιβεβαιώνει τον κακό του εαυτό ο Περιφερειάρχης Κομοτηνής Χρήστος Μέτιος, με την επιστολή που έστειλε στα δημοσιογραφικά γραφεία, ως απάντηση στις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου.

Στην ανακοίνωση που την υπογράφει το Γραφείο Τύπου, αναφέρεται σε πρώτο πρόσωπο, χωρίς να έχει την ευαισθησία και την παλικαριά να υπογράψει ο ίδιος αυτά που ισχυρίζεται. «Οι μάσκες έπεσαν» γράφει ο Περιφερειάρχης Κομοτηνής Χρ. Μέτιος, και εξηγεί ότι υπήρξε ένα σχέδιο υπονόμευσής του, πίσω  από το οποίο κρυβόταν ο Θ. Μαρκόπουλος και υλοποιούσαν μια μειοψηφία περιφερειακών συμβούλων και ελάχιστα μέσα ενημέρωσης, (στα ελάχιστα ΜΜΕ που του ασκούν κριτική είναι και τα δικά μας). Χωρίς να το αποδεικνύει επιμένει ότι δεν πρόκειται για διαφορετικές απόψεις, αλλά για «οργανωμένο σχέδιο». Μας κατηγορεί ότι δεν κάναμε καμιά ουσιαστική κριτική στο έργο του (;;;) και χωρίς να κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις συστηματικά κάναμε επιθέσεις προσωπικού χαρακτήρα και συκοφαντίες (αορίστως).

Το θράσος του είναι τεράστιο, όταν λέει ότι το τελευταίο που ενδιαφέρει όσους του ασκούν κριτική είναι η ενότητα της παράταξης και το έργο που υλοποιείται.

Θα απαντήσουμε, λοιπόν, χωρίς να επαναλάβουμε τίποτε περισσότερο, αφού ο αναγνώστης μπορεί να διαβάσει την επιστολή του σε προηγούμενη ανάρτησή μας.

κ. Περιφερειάρχη Κομοτηνής,

Ο Θόδωρος Μαρκόπουλος, το μόνο που έκανε, είναι ότι δήλωσε πως ενδιαφέρεται για τη θέση του Περιφερειάρχη, όπως έχει δικαίωμα κάθε πολίτης που διαμένει στην Περιφέρεια. Πως συμπεραίνεις, ότι αυτό τον κάνει αυτομάτως υπονομευτή;;; Πως αποδεικνύεις ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο προσωπικής σου εξόντωσης; Κι αν οι όποιος αντιδράσεις «πιάνουν», αυτό δεν σημαίνει ότι βρίσκουν πρόσφορο έδαφος; Εσύ δεν είσαι αυτός, που αμέσως μετά την εκλογή σου, διαχώρισες (αντί να ενώσεις) αυτούς που δεν σε υποστήριξαν, βάζοντάς τους στο περιθώριο και επιβραβεύοντας όσους σε υποστήριξαν στην εκλογή σου; Υπάρχει κανένας Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε., με τον οποίο να έχεις καλημέρα; Μαθαίνουμε, ότι και ο ένας και μοναδικός με τον οποίο είχες σχέσεις τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, φέρεται δυσαρεστημένος.

Επειδή δεν έχεις συναίσθηση των προβλημάτων σου θα σου πούμε εμείς ποια είναι Χρ. Μέτιο. Το πρώτο είναι η συμπεριφορά σου, που είναι εχθρική με όσους δεν σε προσκυνούν. Θεώρησες ότι η Περιφέρεια έγινε ιδιοκτησία σου, και ότι κανείς άλλος, δεν δικαιούται να διεκδικεί την εκλογή του στις επόμενες εκλογές. Στο διάστημα που είσαι Περιφερειάρχης έκανες ότι μπορούσες, για να διχάσεις την παράταξή σου. Μαζί με τους εκλεγμένους Αντιπεριφερειάρχες κατάφερες να έχεις απέναντί σου, περισσότερους από δέκα περιφερειακούς συμβούλους της παράταξής σου. Νόμισες πως επειδή πήρες την «ευλογία» του Κυριάκου Μητσοτάκη, για την εκλογή σου θα μπορείς να συμπεριφέρεσαι σαν αυτοκράτορας και όλοι να σε προσκυνούν.

Ποια είναι η συμπεριφορά σου προς τα ΜΜΕ της περιοχής μας;;; Ποτέ δεν έδωσες έστω μια συνέντευξη τύπου, ούτε στην Καβάλα, ούτε στην Δράμα για να επαινέσεις το «τεράστιο» (μηδενικό θα λέγαμε εμείς) έργο σου. Ο Γιαννακίδης έδινε τακτικά συνεντεύξεις εδώ, αλλά αυτός ήταν μόνο λόγια. Ο Παυλίδης έδινε συνεντεύξεις, και αναφερόταν σε πραγματικά έργα. Εσύ, ούτε λες, αλλά ούτε κάνεις τίποτα!!!

Κι ο Γιαννακίδης φερόταν ως Περιφερειάρχης Κομοτηνής, αλλά εσύ το έχεις παρακάνει και αγνοείς παντελώς την Ανατολική Μακεδονία και ιδιαίτερα η Δράμα δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγιό σου. Το τεράστιο έργο σου, μπορεί να περιγραφεί, με το ενδιαφέρον σου να προσλάβεις Κομοτηναίο δικηγόρο, να αδιαφορείς προκλητικά για την κατάντια του ΒΙΟ.ΠΑ. Καβάλας, να επιτρέψεις (ή να συμβάλεις) στην δραματική αύξηση των δαπανών για την καταπολέμηση των κουνουπιών (υπόθεση που διερευνάται από τη δικαιοσύνη) και τόσα άλλα.

Και επειδή είσαι προκλητικός, όταν λες πως θα είσαι και πάλι υποψήφιος Περιφερειάρχης, εμείς πιστεύουμε πως δεν θα είσαι. Άλλοι θα αποφασίσουν γι’ αυτό!!! Κι αυτοί δεν είναι χαζοί!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ