– Μετά τη «Λευκή Νύχτα», οι έμποροι της Καβάλας θα διοργανώσουν τη «Γιορτή Αγοράς».
– Είδαν και απόειδαν με τις εκπτώσεις και τα «δεκαήμερα προσφορών» και είπαν να δοκιμάσουν κάτι άλλο, μήπως και προσελκύσουν πελάτες στα μαγαζιά τους.
– Αλλά, που να περισσέψει ευρώπουλο καρντάσια, για να ψωνίσουν ο Καβαλιώτης και η Καβαλιώτισσα, από τα αλλεπάλληλα «χτυπήματα» που δέχονται οι οικογενειακοί προϋπολογισμοί, προκειμένου να «σωθεί» ο κρατικός προϋπολογισμός.
– Εδώ δεν υπάρχουν εκατό ευρώ, για να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας οι φίλαθλοι του Α.Ο.Κ.!
– Απορώ, όμως, πως βρίσκουν τόσα, ή περισσότερα, χρήματα τα καρντάσια που υποστηρίζουν άλλες ομάδες, όπως ο μΠ.Α.Ο.Κ., ο Άρης, η Α.Ε.Κ., ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός κ.λπ., για να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας και για να πηγαινοέρχονται όλο τον χειμώνα και την άνοιξη στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και στον Πειραιά.
– Αυτό το έχω καημό και μου προκαλεί, συγχρόνως, θυμό. Οι Καβαλιώτες να μη στηρίζουν την τοπική αγορά, τις τοπικές ομάδες και γενικά τον τόπο τους και να στηρίζουν οικονομικά τους ξένους.
– Είναι η ξενομανία, η αδιαφορία, ότι έχουν μείνει λίγοι βέροι Καβαλιώτες, δεν ξέρω τι από αυτά. Όμως, το φαινόμενο είναι θλιβερό και συνεχίζεται.
– Την Κυριακή που πέρασε, ένα αερόστατο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης απογειώθηκε από την Καλαμίτσα και συγκεκριμένα από το γήπεδο ποδοσφαίρου του αθλητικού κέντρου.
– Να που το ξεχασμένο αυτό γήπεδο απέκτησε, για ένα απόγευμα, μία χρήση.
– Υπάρχουν, βεβαίως κι αυτοί που κάνουν τζόκινγκ καθημερινά στο χώμα, αλλά πέραν τούτου, καμία άλλη χρήση του γηπέδου.
– Και οι αθλητικοί σύλλογοι χρειάζονται χώρους, για να προπονηθούν οι αθλητές τους και να αγωνιστούν οι ομάδες τους.
– Εάν δεν κάνω λάθος, την Καθαρή Δευτέρα πέταξαν και χαρταετούς στο συγκεκριμένο γήπεδο στην Καλαμίτσα;
– Ίσως να είναι κατάλληλο, μόνο, για το πέταγμα χαρταετών και αερόστατων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ