Πριν περάσουν λίγες μέρες από την ημέρα που γράψαμε για την ανακοίνωση της Περιφέρειας και την κατανομή 8 εκατ. ευρώ για έργα στην ιδιαίτερη πατρίδα του Χρ. Μέτιου, 3 μόνο για τον νομό Δράμας και καθόλου για το νομό Καβάλας, ήρθε η νέα ανακοίνωση από την Περιφέρεια μήπως και ισορροπήσει τα πράγματα. Πέντε σχεδόν εκατ. ευρώ δίνει και στην Καβάλα, για την αναστήλωση των σωζόμενων τμημάτων της Βασιλικής Β’ των Φιλίππων 1,4 εκ. ευρώ και για την αναβάθμιση του Αρχαίου Θεάτρου της Θάσου  3,5 εκ. ευρώ Και ελπίζει ο Χρ. Μέτιος, πως όλα τακτοποιήθηκαν και ότι θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι.

Και πώς να κάνουμε τη σύγκριση, ότι δίνει για έργα στο Μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, τους Φιλίππους, 1,4 εκ. ευρώ ΜΟΝΟ, ενώ για την πατρίδα του, τη Ροδόπη  δίνει 8 σχεδόν εκατ. για μια γέφυρα και ένα δρόμο για να εξυπηρετήσει μερικά μόνο χωριά;;; Καταλαβαίνουμε πως αυτές οι αποσπασματικές και προεκλογικές ενέργειες έχουν να κάνουν με το αρνητικό κλίμα που δημιούργησε ο ίδιος, ιδιαίτερα τελευταία και αποστασιοποιούνται οι περισσότεροι περιφερειακοί σύμβουλοι της δικής του παράταξης.

Να του συστήσουμε να αλλάξει συμπεριφορά προς τους συμβούλους του, αλλά και να διοικήσει με δικαιοσύνη στην κατανομή των κονδυλίων στις Π.Ε. της Περιφέρειάς του, μάλλον είναι πολύ αργά. Και επί πλέον δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι η συμπεριφορά του έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του και δεν είναι εύκολο να την αλλάξει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ