Με «σύμμαχο» τις καιρικές συνθήκες, οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών, αλλά και οι επισκέπτες, συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου στον παραλιακό πεζόδρομο της Νέας Περάμου και στον λιμενίσκο της Νέας Ηρακλείτσας. Οι δημότες και οι επισκέπτες απόλαυσαν τη ζεστή φασολάδα, λαγάνα και τα υπόλοιπα σαρακοστιανά εδέσματα, χόρεψαν και τραγούδησαν, μαζί με τους πολιτιστικούς συλλόγους και τα μουσικά σχήματα, στο μεγάλο υπαίθριο παραδοσιακό γλέντι της Σαρακοστής.

Η κοινωφελής επιχείρηση Δήμου Παγγαίου ευχαριστεί θερμά τον αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών, Παρασκευά Γρηγοριάδη, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νέας Περάμου, Γεράσιμο Ζουμπλιό, τον πρόεδρο των παιδικών Εξοχών Νέας Περάμου, Αναστάσιο Μεταξά, τους χορηγούς: Philippos Olives και Αφοι Τσατσούλη, για τα νηστίσιμα εδέσματα που προσέφεραν και το προσωπικό του Δήμου Παγγαίου, που συνέβαλε στην επιτυχία των εκδηλώσεων.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος» Νέας Ηρακλείτσας, που επωμίστηκαν το κύριο βάρος της διοργάνωσης στην Τοπική τους Κοινότητα, συνεισφέροντας ενεργά και συμβάλλοντας στην επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αυλής «Προφήτης Ηλίας» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αντιφιλίππων, που συμμετείχαν με τα χορευτικά τους τμήματα.

Ακόμα, η διοίκηση του Δήμου Παγγαίου ευχαριστεί, για ακόμα μία φορά, τη Διεύθυνση της ΒΙ.ΚΡΕ. Α.Ε. και ιδιαιτέρως τον Θέμη Χατζηγαβριηλίδη, για τη συνεισφορά του στην επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής», μέσω της συντήρησης των προϊόντων που διατέθηκαν στο φορτηγό ψυγείο της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ