Το εργοτάξιο στο 12ο δημοτικό σχολείο Καβάλας επισκέφτηκε την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022, ο δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης. Οι εργασίες της βιοκλιματικής ανακαίνισης βρίσκονται στην «τελική ευθεία» και το σχολείο, έπειτα από την παρέλευση τριών ετών, θα επαναλειτουργήσει στις 12 Σεπτεμβρίου 2022.

Τον δήμαρχο συνόδευαν: οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννης Ιακωβίδης, Ποιότητας Ζωής, Κυριάκος Σταυρίδης και Παιδείας, Απόστολος Μουμτσάκης, η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Καβάλας, Κατερίνα Μαρκάκη, οι μηχανικοί του Δήμου Καβάλας και εκπρόσωποι των αναδόχων εταιριών. Θα είναι έτοιμο, άραγε, το σχολείο την ημέρα του αγιασμού για την νέα σχολική περίοδο;

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τα κεραμιδια της σκεπης της εισοδου θα τα καθαρισει κανεις? Θυμαστε τη μακετα απο το 2011? Δενδρα στην περιφραξη εσωτερικα κατα μηκος της Βενιζελου. Δενδρα στα δυτικα του κτιριου (καθρεφτης αυτοκινητου φωτο ευθεια) εσωτερικα και στα δυτικα αυτων των δενδρων πρασινο με μικρο γηπεδο ποδοσφαιρου και μπασκετ διπλα το ενα στο αλλο και μικρη κερκιδα. Αντι αυτων τι θα προλαβουν μεχρι 12 Σεπτεμβριου; Καμμια ασφαλτοστρωση ισως. Και η ασφαλτοστρωση της αυλης θα την ονομασουν βιοκλιματικη αναβαθμιση… Και υποτιθεται το εργο θα ηταν ετοιμο με το σχολικο ετος 2019-2020. Οσο Βιοκλιματικα αναβαθμιστηκε η Βενιζελου και η Ερυθρου Σταυρου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ