Θα γιορτάσει τα επινίκια με μπάρμπεκιου στην Καλαμίτσα!

1

Άλλοι επιλέγουν την πίστα κάποιου νυχτερινού κέντρου, για να γιορτάσουν την κατάκτηση ενός τίτλου. Στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας επέλεξαν ως τόπο για να γιορτάσουν τα επινίκια των Σερρών και της κατάκτησης του πρωταθλήματος στο βόρειο όμιλο της Β΄ εθνικής κατηγορίας, σε συνδυασμό με την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία, το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο, οι παίκτες και το προπονητικό team, απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους και χορηγούς του συλλόγου, να συμμετέχουν την Τρίτη 22 Μαΐου 2018 στις 9μ.μ., στη γιορτή που θα γίνει, συνοδεία ορεκτικών και ποτών, στην Καλαμίτσα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ερασιτεχνική αντιμετώπιση της διοίκησης στο συγκεκριμένο θέμα.Λάθος μέρα και ώρα ( εργάσιμη ) , μικρή έως ανύπαρκτη διαφήμιση. Θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει Σάββατο ή Κυριακή, να προλάβει να διαφημιστεί και να συνδυαστεί και με κάποιον αγώνα με ομάδα ανώτερης κατηγορίας ώστε τότε να φανεί σαν γιορτή ! Τώρα φαίνεται σαν να το κάνουμε για να μην έρθει κανείς και να το γιορτάσουμε μόνοι μας και να “τελειώνουμε”…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ