Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων με τίτλο: «Μέγα το της θαλάσσης κράτος», ο Δήμος Καβάλας ενημερώνει τους δημότες ότι, την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, πολεμικά πλοία του Αρχηγείου Στόλου θα καταπλεύσουν σε λιμένες του κεντρικού και βορείου Αιγαίου, μετά το τέλος της άσκησης «Καταιγίς 2018», με σκοπό να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις. Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 διοργανώνεται, σε συνεργασία με το Πολεμικό Ναυτικό, επισκεπτήριο για το κοινό στη φρεγάτα «ΨΑΡΑ», από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 8 το βράδυ.

Στις 6μ.μ. θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου στην προτομή του Κωνσταντίνου Κανάρη στην παραλία της πόλης, παρουσία του αρχηγού του ελληνικού στόλου, αντιναυάρχου Ιωάννη Γ. Παυλόπουλου, ο οποίος θα παραστεί και στην έναρξη των «Ελευθερίων 2018» το βράδυ της Παρασκευής 8 Ιουνίου 2018.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η προτομή του Κανάρη πρέπει να αλλάξει πλευρά. Να τοποθετηθεί ακριβώς απέναντι από εκεί που βρίσκεται τώρα και ο Κανάρης να “κοιτάει” προς την θάλασσα. Δεν νοείται Ναύαρχος να στρέφει το βλέμμα του αντίθετα από την θάλασσα ! Οι προτομές είναι συμβολικές και δεν τοποθετούνται όπως να’ναι !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ