-Ο Ντίνος Κλειτσιώτης και η Αναστασία Ιωσηφίδου, συμφώνησαν να «συνεργαστούν» για την διεκδίκηση του Δήμου Καβάλας, αφού γίνει δημοσκόπηση για να αναδειχθεί ποιος εκ των δύο θα είναι ο «μπροστάρης». «Μέσα στον Απρίλιο, πιθανότατα, θα οριστικοποιηθεί η συνεργασία με την κυρία Ιωσηφίδου. Όλα τα ευρήματα της δημοσκόπησης, θα μας τα αναλύσουν οι ειδικοί και ποιες είναι οι τάσεις που δημιουργούνται, τι θα ακούσουμε και θα συμφωνήσουμε στο όποιο αποτέλεσμα. Θα σεβαστούμε και οι δύο το όποιο αποτέλεσμα», είπε ο Ντίνος Κλειτσιώτης, ο οποίος ανέβαλε την ανακοίνωση της ονομασίας του συνδυασμού του και των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

-Ο Μπάμπης Χρυσανίδης διαχώρισε την θέση του, στην πρόταση που έκανε ο άλλος Μπάμπης (Δράκος) για συνεργασία των τριών και θα πορευτεί αυτόνομα μέχρι τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Με όπλο την εμπειρία (κυρίως) και την γνώση του, από την θητεία ως δήμαρχος στον (πρώην) Δήμο Ελευθερών, θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στον Δήμο Καβάλας. Του εύχομαι καλή επιτυχία, αν και θεωρώ ότι δεν θα βρίσκεται στον β΄ γύρο των εκλογών. Και δεν χρειάζομαι το αποτέλεσμα δημοσκόπησης, για να κάνω την εκτίμηση αυτή.

-Θεωρώ, επίσης, ότι ο Μπάμπης Δράκος έπρεπε να κάνει την πρόταση περί συνεργασίας, έχοντας στα χέρια του μία σοβαρή δημοσκόπηση για τα τρία πρόσωπα (Ιωσηφίδου, Κλειτσιώτη, Χρυσανίδη). Έτσι, θα προλάβαινε την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων και πιθανόν, θα απέτρεπε τους δύο, ή τον έναν, από τους τρεις υποψήφιους δημάρχους, από τα έξοδα των εκλογών!

-Πάντως, καρντάσια, δεν θα εκπλαγώ αν ο Ντίνος Κλειτσιώτης αποσύρει το ενδιαφέρον του έως το Πάσχα. Ο Ντίνος είναι «στρατιώτης» της Νέας Δημοκρατίας και θα ικανοποιηθεί με την νέα θέση που θα του προσφέρει το κόμμα, αν και εφόσον στις 22 Μαΐου 2023, η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις εθνικές εκλογές και σχηματίσει, πάλι, κυβέρνηση. Δεν αποκλείεται, ο Ντίνος να επιστρέψει στο νοσοκομείο Καβάλας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ