Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας ανακοινώνεται ότι, η επιτροπή διαιτησίας θα λειτουργήσει σχολή, για την ανάδειξη νέων διαιτητών. Δικαίωμα να καταθέσουν την σχετική αίτηση, έχουν όσοι και όσες γεννήθηκαν από το έτος 2007 και είναι απόφοιτοι-ες τουλάχιστον γ΄ τάξης γυμνασίου, ή άλλης ισότιμης κρατικής σχολής. Υπεύθυνος της σχολής ορίστηκε ο Γιώργος Μπέης, πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας και εκπαιδευτής διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), με συνεργάτες, τον αναπληρωτή πρόεδρο και υπεύθυνο εκπαίδευσης, Απόστολο Αμπάρκιολη και το μέλος, Γιάννη Κούτλα. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της σχολής, πρέπει να καταθέσουν την αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το αργότερο έως τις αρχές Νοεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να «κατεβάσουν» την αίτηση, από την ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. Καβάλας www.epskavalas.gr, είτε να την καταθέσουν συνοδευόμενη από τα

απαραίτητα δικαιολογητικά στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας στον πεζόδρομο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 στην Καβάλα, ώρες 10:00-14:00, είτε να την αποστείλουν μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στην διεύθυνση: epskavalas19@gmail.com. Τα δικαιολογητικά είναι τα ακόλουθα:

-Αίτηση

-Έντυπο δήλωσης προσωπικών δεδομένων θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Κ.Ε.Π. (οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να «κατεβάσουν» την δήλωση προσωπικών δεδομένων από την ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. Καβάλας)

-Πιστοποιητικό γέννησης πρόσφατης έκδοσης (μπορεί να εκδοθεί από το gov.gr)

-Φωτοτυπία Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας

-Αντίγραφο ποινικού μητρώου πρόσφατης έκδοσης (μπορεί να εκδοθεί από το gov.gr, ή να ζητηθεί από την Δικαστική Αρχή, ή από Κ.Ε.Π., με την επισήμανση ότι είναι για την ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ). Για αιτούντες που εργάζονται στα σώματα ασφαλείας, δεν απαιτείται.

-Αντίγραφο, ή βεβαίωση σπουδών (τουλάχιστον γυμνασίου, ή άλλης ισότιμης κρατικής σχολής)

-Ιατρικές γνωματεύσεις από καρδιολόγο και οφθαλμίατρο πρόσφατης έκδοσης, από νοσοκομεία, ή ιδιωτικά ιατρεία. Επισημαίνεται πως οι ιατρικές εξετάσεις μπορούν να δοθούν στους υπεύθυνους της σχολής έως την λήξη των μαθημάτων.

Για τους αλλοδαπούς απαιτούνται επιπρόσθετα τα εξής δικαιολογητικά:

-Κατάθεση άδειας παραμονής, ή βεβαίωση κατάθεσης έκδοσης/ανανέωσης άδειας παραμονής, επικυρωμένη για την γνησιότητά της, από Κ.Ε.Π., ή Αστυνομικό Τμήμα

-Φωτοτυπία διαβατηρίου της χώρας προέλευσής, επικυρωμένη από δικηγόρο για την γνησιότητα

Τα μαθήματα θα αρχίσουν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, στην αίθουσα συνάντησης των διαιτητών στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας και θα πραγματοποιούνται απογεύματα, σε ημέρες και ώρες που θα καθοριστούν. Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν email, ή να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2510 222 751, καθώς και στον υπεύθυνο της σχολής (6972 860 998). Η επιτροπή διαιτησίας αισιοδοξεί ότι, μία ακόμα «φουρνιά» ελπιδοφόρων διαιτητών, θα είναι έτοιμη σε λίγο καιρό να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο τοπικό ποδόσφαιρο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ