Η Ελ. Χατζηαβραάμ έφτασε «μία ανάσα» από τον τελικό αγώνα των διπλών στην Ισπανία

0

Μέχρι τα ημιτελικά του διπλού στην δύσκολη διοργάνωση του XLIV Trofeo “Apple Bowl” U16 κατ. 1, στο Aviles της Ισπανίας και «μία ανάσα» από τον τελικό αγώνα και την διεκδίκηση του 4ου φετινού τίτλου στα διπλά (και 13ου συνολικά), έφτασε η Ελένη Χατζηαβραάμ και η συμπαίκτρια της, Mary Sidelnyk, από την Ουκρανία, που ηττήθηκαν σε ένα πολύ «κλειστό» και αμφίρροπο παιχνίδι, από το δίδυμο των Juliana Ciaccio (Αργεντινή) και Anna Shkutova (Ρωσία) με 7-6, 6-4.

Η 15χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια και η Ουκρανή συμπαίκτρια της πέρασαν χωρίς αγώνα τον 1ο γύρο και στα προημιτελικά αντιμετώπισαν τις Isabel Skoog (Σουηδία)-Sreemanya Reddy Anugonda (Ινδία), τις οποίες νίκησαν με 6-3, 6-2.

Στα μονά της διοργάνωσης, η Ελένη έφτασε έως την προημιτελική φάση. Στον 1ο γύρο νίκησε την Ισπανίδα Abril Sobrado Ausin με 6-1, 6-0. Στον 2ο γύρο νίκησε την Ρουμάνα Andreea Adelina Cuna με 6-2, 7-6 και στα προημιτελικά ηττήθηκε από το Νο2 του ταμπλό, την Αργεντινή Juliana Ciaccio με 6-2, 6-1.

Ήταν ένας πολύ καλός μήνας αγωνιστικά για την Ελ. Χατζηαβραάμ, η οποία συμμετείχε και στα τρία διεθνή τουρνουά της ITF στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκαν στην Πρέβεζα, στην Κέρκυρα και στα Ιωάννινα, ανεβαίνοντας εκατοντάδες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη κάτω των δεκαοκτώ ετών (Κ18).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ