Η Ελ. Χατζηαβράαμ «χτίζει» το 2022 «σερί» τίτλων!

0

Το «σερί» των διακρίσεων συνεχίζει να «χτίζει» η νεαρή Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια της αντισφαίρισης και μέλος της εθνικής ομάδας της Ελλάδας κάτω των 14 ετών (U14), Ελένη Χατζηαβράαμ. Η αθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης «Πρωταθλητών» Καβάλας και της Karaproimos Coaching Team στέφθηκε πρωταθλήτρια στα διπλά της διοργάνωσης Bulgaria Cup 4 στην πόλη Σβίλενγκραντ.

Είναι ο τέταρτος συνεχόμενος ευρωπαϊκός τίτλος στις διοργανώσεις της Tennis Europe και ο ένατος συνολικά σε έντεκα τελικούς αγώνες που πήρε μέρος. Οι επτά τίτλοι, μάλιστα, κατακτήθηκαν σε ισάριθμους τελικούς από την αρχή του 2022! Αν προστεθούν και οι επιτυχίες στις εγχώριες διοργανώσεις, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πετυχημένο έτος.

Στο τουρνουά στο Σβίλενγκραντ, η Καβαλιώτισα πρωταθλήτρια  συνεργάστηκε με την Andrea Ivanova από την Βουλγαρία, με την οποία κέρδισαν δύο τίτλους στα Τίρανα και στο Μπουργκάς. Οι δύο αθλήτριες έφτασαν στον τελικό αγώνα, χωρίς να χάσουν ένα σετ και νίκησαν το Νο1 του ταμπλό, τις Βουλγάρες Briyana Ivanova και Eleonora Toneva με σκορ 6-2, 6-3. Στα μονά της διοργάνωσης η Ελ. Χατζηαβραάμ, έπειτα από εξαιρετικά παιχνίδια κατέλαβε την 3η θέση. Η επόμενη αγωνιστική πρόκληση είναι πάλι στα Τίρανα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ