Τις δημοτικές κοινότητες Κρηνίδων και Ζυγού επισκέφτηκε η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου. Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, αρχικά επισκέφτηκε την λαϊκή αγορά των Κρηνίδων, όπου συνομίλησε με καταναλωτές και παραγωγούς. Ακολούθως, συνοδευόμενη από υποψήφιους συμβούλους με τον συνδυασμό «Ώρα Δημιουργίας», περιόδευσε στην αγορά και άκουσε, με μεγάλο ενδιαφέρον, όσα της είπαν καταστηματάρχες και κάτοικοι. Επ’ ευκαιρία, τους μίλησε για το πρόγραμμα του συνδυασμού, που σκοπό έχει να αλλάξει την σημερινή εικόνα και να αποκαταστήσει τις παραλείψεις, που έχουν απογοητεύσει τους δημότες.

Επίσης, επισκέφτηκε την Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας και συναντήθηκε με τον αστυνομικό διευθυντή, ταξίαρχο Ιωάννη Καραμανλή, ο οποίος την ενημέρωσε για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον τομέα αρμοδιότητας του και σχετίζονται με την λειτουργία της πόλης και την ασφάλεια των πολιτών. Η Αν. Ιωσηφίδου δήλωσε ότι προσβλέπει σε μία στενότερη και δημιουργική συνεργασία του Δήμου με την τοπική Αστυνομία, προκειμένου να αντιμετωπιστούν χρονίζοντα προβλήματα.

Τέλος, περιόδευσε την κοινότητα Ζυγού, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από κατοίκους και υποψήφιους του συνδυασμού. Συγκινημένη, τους ευχαρίστησε για την υποδοχή και υποσχέθηκε πως θα καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε να σταθεί αντάξια της εμπιστοσύνης τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ