Έπειτα από την πολύ γόνιμη χρονιά, που συνοδεύτηκε από σημαντικές επιτυχίες, ο Όμιλος Κλασικού Αθλητισμού Καβάλας (Ο.Κ.Α.Κ.) και η Energean ανανεώνουν την συνεργασία τους. Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, η Energean συνεχίζει χορηγός του ομίλου για την περίοδο 2023-2024, με στόχο να συμμετάσχει ο όμιλος, με όλο το δυναμικό του, στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις τόσο στον ανοικτό, όσο και στον κλειστό στίβο, φέρνοντας νέες επιτυχίες, αλλά κυρίως συνεχίζοντας να προάγει το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι» στην κοινωνία της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Η Δρ. Κατερίνα Σάρδη, διευθύνουσα σύμβουλος και country manager της Energean στην Ελλάδα, δήλωσε για την ανανέωση της χορηγίας: «Όταν πέρσι, τέτοιες μέρες, προχωρούσαμε στην υπογραφή της πρώτης συνεργασίας με τον Ο.Κ.Α.Κ., είχαμε προσδοκίες για την αρχή μιας επιτυχημένης σχέσης. Συνέβαλε στις προσδοκίες αυτές τόσο η μακρά ιστορία του ομίλου, όσο και η θέση του στην καθημερινότητα της κοινωνίας της Καβάλας. Στην διάρκεια της χρονιάς που πέρασε, αυτές οι προσδοκίες έγιναν βεβαιότητα και έκαναν την φετινή απόφαση ακόμα πιο εύκολη. Οι σημαντικές αθλητικές επιτυχίες, οι σταθερές αξίες με άξονα την ευγενή άμιλλα και την σωστή διαπαιδαγώγηση της νεολαίας και η απόλυτα θετική αναγνωρισιμότητα του Ο.Κ.Α.Κ., αποτελούν εγγύηση για το ότι και η νέα αυτή συνεργασία θα στεφθεί από επιτυχία. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αποτελούμε μέρος της προσπάθειας του ομίλου και των ανθρώπων του, ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στους αθλητικούς στίβους και στον στίβο της ζωής».

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Δράκου, πρόεδρος του Ο.Κ.Α.Κ., δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά την Energean, για την απόφασή της να στηρίξει την προσπάθεια των αθλητριών και των αθλητών μας, των προπονητών και της διοίκησης του Ο.Κ.Α.Κ. Κοντά στις αγωνιστικές επιτυχίες, θεωρούμε σημαντική επιτυχία για εμάς, ότι μία εταιρεία αυτού του βεληνεκούς μένει ικανοποιημένη και συνεχίζει την συνεργασία μαζί μας. Η ανανέωση της υποστήριξης της Energean λύνει τα χέρια μας στον προγραμματισμό της χρονιάς και τακτοποιεί όλα εκείνα τα θέματα που ένας αθλητικός Οργανισμός πρέπει να έχει λυμένα, προκειμένου να προχωρήσει απερίσπαστος στο έργο και στους στόχους του. Φυσικά, η ανανέωση της συνεργασίας βάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη για όλους μας στον Ο.Κ.Α.Κ., αλλά και πιστεύουμε ότι ενθαρρύνει και την τοπική κοινωνία να στηρίξει την προσπάθειά μας».

Στην σύντομη τελετή της ανταλλαγής των υπογεγραμμένων συμβάσεων και της παράδοσης του απολογισμού για την περασμένη περίοδο, τον Ο.Κ.Α.Κ. εκπροσώπησαν: η πρόεδρος, Αικατερίνη Δράκου και η πρωταθλήτρια του μήκους, Αναστασία Ιωσηφίδου. Από την Energean, παρόντες ήταν: ο Σωτήρης Χιωτάκης, διευθυντής επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης για την Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια και ο Αρτέμης Μπαρμπούνης, υπεύθυνος για τις εταιρικές υποθέσεις της Energean στην Καβάλα.

Στην διάρκεια της περιόδου 2022-2023, ο ΟΚΑΚ:

-Συμμετείχε σε 10 πανελλήνια πρωταθλήματα, 9 διασυλλογικά πρωταθλήματα, 3 διεθνή meetings στο εξωτερικό, 6 διεθνή meetings στην Ελλάδα, καθώς και σε 9 ελληνικά meetings.

-Διοργάνωσε, σε συνεργασία με τον Δήμο Παγγαίου και την Ένωση Αθλητικών Συλλόγων Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, την διοργάνωση «Ευαγγελίδεια-Σπανίδεια 2022» για τις κατηγορίες Κ14 και Κ12, με την συμμετοχή 600 αθλητών και αθλητριών απ’ όλη την βόρεια Ελλάδα, καθώς και την διοργάνωση «Παπαχρηστίδειος δρόμος», με συμμετοχή 500 δρομέων.

-Οι αθλητές του Ο.Κ.Α.Κ. κατέκτησαν 13 μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα και 40 μετάλλια σε διασυλλογικά πρωταθλήματα.

-Ο Ο.Κ.Α.Κ., στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με βάση τα πανελλήνια και τα διασυλλογικά πρωταθλήματα, αναδείχθηκε πρώτος σύλλογος στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ