Το Επιµελητήριο Καβάλας ενηµερώνει ότι θα πραγµατοποιηθεί ηµερίδα, που απευθύνεται σε επιχειρηµατίες και όχι µόνο, με θέµα: «∆άνεια – Τράπεζες: τρόποι προστασίας, ρύθµισης και εναλλακτικές λύσεις», την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:30 στο Επιµελητήριο. Αναλυτικά τα θέµατα που θα παρουσιαστούν είναι τα εξής:
1. Ρυθµίσεις τραπεζικών δανείων και οφειλών
2. Αναδιάρθρωση και ρύθµιση δανείων µε σκοπό τη µείωση του τραπεζικού κόστους δανεισµού
3. «Κόκκινα» δάνεια
4. Προστασία επιχειρήσεων από τις τράπεζες
5. Απεγκλωβισµός από τις τράπεζες µε βιώσιµες λύσεις και επιτόκια
6. Νόµος Κατσέλη – νόµος ∆ένδια – νόµος Σταθάκη
7. Κώδικας δεοντολογίας Τράπεζας της Ελλάδος
8. Χρηµατοδότηση και αυτοχρηµατοδότηση επιχειρήσεων
Η ενηµέρωση βασίζεται και περιλαµβάνει όλα τα µέτρα του νέου νοµοσχεδίου που ψηφίστηκε για τα δάνεια, τα «κόκκινα» δάνεια, τους πλειστηριασµούς και τις δυνατότητες ρύθµισης και αναδιάρθρωσης δανείων. Ιδιαίτερη έµφαση θα δοθεί στον τρόπο µε τον οποίο οι επιχειρηµατίες µπορούν να αναδιαρθρώνουν τα τραπεζικά τους δάνεια και να µειώνουν το συνολικό κόστος τραπεζικού δανεισµού, επιτυγχάνοντας αφενός χρόνους προστασίας-προσαρµογής στο τραπεζικό σύστηµα και αφετέρου βιώσιµες λύσεις. Μετά το πέρας της ηµερίδας θα ακολουθήσουν ερωτήσεις. Οµιλητές θα είναι οι: Χρήστος Γαλλιάκης (οικονοµικός διευθυντής) και Αναστασία ∆ηµούση (χρηµατοκοικονοµικός σύµβουλος της εταιρείας τραπεζικών διαµεσολαβητών, διαπιστευµένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P. Negotiations). Η ηµερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιµελητηρίων Ελλάδος και του Επιµελητηρίου Καβάλας και θα γίνει σε συνεργασία µε την εταιρεία τραπεζικών διαµεσολαβητών διαπιστευµένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P Negotiations, ειδικούς συνεργάτες του Ινστιτούτου Ερευνών και Μελετών της Κ.Ε.Ε.Ε.
Η Κ.Ε.Ε.Ε και το Επιµελητήριο Καβάλας, έχοντας ως στόχο την πληρέστερη ενηµέρωση και στήριξη των µελών του, σε συνεννόηση µε την εταιρεία τραπεζικών διαµεσολαβητών διαπιστευµένων από την Τράπεζα της Ελλάδος V.P Negotiations, παρέχει σε όποιο µέλος του επιθυµεί, τη δυνατότητα για εξειδικευµένη προσωπική συµβουλευτική υποστήριξη ως προς τον τρόπο αντιµετώπισης του τραπεζικού δανεισµού του, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος. Η προσωπική συµβουλευτική υποστήριξη (ανάλυση δανεισµού και προτεινόµενες λύσεις), θα παρέχεται από τους εισηγητές της ηµερίδας στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2017, σε ειδικά διαµορφωµένους χώρους του Επιµελητηρίου.
Για αιτήσεις παροχής προσωπικής συµβουλευτικής υποστήριξης, οι ενδιαφερόµενοι είναι απαραίτητο να συµπληρώσουν τη σχετική φόρµα έως και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017, στον σύνδεσµο (Link): http://vpnegotiations.gr/vp/, ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά µε την Αναστασία ∆ηµούση στο: 2130238504, 6932286243, ή στο Επιµελητήριο Καβάλας Enterprise Europe Network, Σούζη Μαυροµµάτη, τηλ. 2510222212 (εσωτερικό 4) και στο site του Επιµελητηρίου www.kcci.gr.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ