Ε.Π.Σ. Καβάλας: Ο Βύρων Καβάλας βρέθηκε στην 1η θέση της Α΄ κατηγορίας

0

Μετά από την διακοπή, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Καβάλας συνεχίστηκε την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, με τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής ημέρας: Βύρων Καβάλας-Άγιος Ανδρέας 2-0, Πηγές-Νέα Πέραμος 3-2, Οφρύνιο-Α.Ε. Καβάλας 2-0, Ορφάνι-Λιμενάρια 1-0, Θεαγένης Θάσου-Αγίασμα 0-2, Ορφέας Ελευθερούπολης-Αμυγδαλεώνας 6-1. Η ομάδα του Θεολόγου πήρε χωρίς αγώνα την νίκη απέναντι στην ομάδα του Ακροβουνίου, που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής: Βύρων Καβάλας 34 βαθμοί, Πηγές 30, Αγίασμα 30, Ορφέας Ελευθερούπολης 27, Οφρύνιο 24, Θεολόγος 20, Ορφάνι 19, Λιμενάρια 13, Α.Ε. Καβάλας 13, Νέα Πέραμος 11, Άγιος Ανδρέας 9, Αμυγδαλεώνας 8, Θεαγένης Θάσου 1.

Οι ομάδες των Πηγών και του Οφρυνίου έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα. Οι ομάδες του Θεολόγου, του Αγιάσματος, του Ορφανίου και της Α.Ε. Καβάλας έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Την ερχόμενη αγωνιστική ημέρα (14η) θα διεξαχθούν τα παιχνίδια: Αμυγδαλεώνας-Θεαγένης Θάσου, Αγίασμα-Ορφάνι, Ορφέας Ελευθερούπολης-Βύρων Καβάλας, Λιμενάρια-Οφρύνιο, Άγιος Ανδρέας-Θεολόγος, Α.Ε. Καβάλας-Νέα Πέραμος, ρεπό Πηγές.

Σε εξ αναβολής παιχνίδι του 1ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας, η ομάδα των Αμισιανών νίκησε εκτός έδρας την ομάδα του Παλαιοχωρίου με σκορ 5-1.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ