Στους πίνακες αξιωματούχων διαιτησίας 2023-2024, της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο.) εντάχθηκαν μέλη της επιτροπής διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, κάτι που αναδεικνύει την σκληρή και σοβαρή δουλειά που γίνεται σε όλη την διάρκεια της περιόδου από τα μέλη της επιτροπής και από τους διαιτητές.

Συγκεκριμένα και στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ο Παναγιώτης-Ραφήλ Τσιάρας, είναι διαιτητής 1ης κατηγορία. Η Αναστασία Μυλοπούλου βρίσκεται στον πίνακα των γυναικών στην 1η κατηγορία και στον γενικό πίνακα διαιτητών στην 2η κατηγορίας. Επίσης, στους διαιτητές της 3ης κατηγορίας συγκαταλέγεται ο Αναστάσιος Τσιλίκας.

Όσον αφορά τους βοηθούς διαιτητές, ο Αναστάσιος Καρασσαβαϊδης και ο Λάμπρος Σακάλογλου, βρίσκονται στον πίνακα της 2ης κατηγορίας, ενώ ο Ιωάννης Γεωργαντέλης και ο Κωνσταντίνος Δεδονάκης, στον πίνακα της 3ης κατηγορίας. Ο πρόεδρος και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρουν την επιτροπή διαιτησίας και τους διαιτητές και τους εύχονται κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Επίσης, εκφράζει τις ευχαριστίες προς την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο., για την σωστή αξιολόγηση των Καβαλιωτών διαιτητών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ