Η Αγία Βαρβάρα αξιοποίησε το πλεονέκτημα έδρας στο τρίτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Γυμναστικό Σύλλογο Σερρών, νίκησε με σκορ 72-56 (19-14, 13-11, 22-18, 18-13 ανά περίοδο) και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος ανδρών της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.).

Ο Γ.Σ. Σερρών ήταν αξιόμαχος αντίπαλος, ωστόσο η Αγία Βαρβάρα ήταν καλύτερη ομάδα συνολικά και δικαίως προκρίθηκε στην 4άδα του πρωταθλήματος, την οποία συμπληρώνουν: ο Αστέρας Καβάλας, το Σιδηρόκαστρο και η Θύελλα Φερών, η οποία νίκησε και δεύτερη φορά την Α.Ε. Σερρών με σκορ 72-46. Η ημιτελική φάση θα διεξαχθεί σε όμιλο, δηλαδή τα σωματεία θα παίξουν μεταξύ τους διπλούς αγώνες με βαθμολογία και το σωματείο που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς, θα αναδειχτεί πρωταθλητής και θα ανέλθει στην Γ΄ εθνική κατηγορία. Το νέο μικρό πρωτάθλημα θα αρχίσει το ερχόμενο Σάββατο 9 Απριλίου 2022.

Απέναντι στον Γ.Σ. Σερρών, το περασμένο Σάββατο 2 Απριλίου 2022 στο κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδίων, η Αγία Βαρβάρα έπαιξε με τους: Δ. Μπαλαμπουγιούκη 9(3 τρίποντα), Στεφανίδη 29(4 τρ.), Αναγνώστου, Μαρκόπουλο, Ζωτίδη, Π. Μπαλαμπουγιούκη 15(3 τρ.), Σουλίδη 2, Βασιλόπουλο 4(1), Πέπα 4, Θανάση, Λαζαρίδη 9, Φιλινκαρίδη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ