Την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023. ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας φιλοξένησε μαθητές και εκπαιδευτικούς από σχολεία που μετέχουν στο ευρωπαϊκό Erasmus, με θέμα: «LANGUAGE(O)LYMPICS» (θεματολογία σχετική με την ανάπτυξη εκπαιδευτικών και πρακτικών δεξιοτήτων, σε συνδυασμό με τον αθλητισμό και την χρήση μιας ξένης γλώσσας, γνώσεων από την ιστορία και τεχνολογικών δεξιοτήτων) και «Welcome to E(mpathy) in U(nderstanding)» (θεματολογία σχετική με την κοινωνική και εκπαιδευτική αξία της ευρωπαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς, τον κοινωνικό διάλογο και τους μετανάστες).

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί προέρχονταν από σχολεία της Τουρκίας, της Γαλλίας, της Πορτογαλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Γερμανίας, της Σλοβακίας και της Πολωνίας. Τους υποδέχτηκε ο προπονητής, Χάρης Παλτόγλου, ο οποίος τους παρουσίασε το Ολυμπιακό άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, ενώ είχαν την ευκαιρία να μάθουν στην πράξη μερικές τεχνικές του αθλήματος.

Τους αλλοδαπούς μαθητές και εκπαιδευτικούς συνόδευσαν η υπεύθυνη καθηγήτρια, Πόπη Ντόλου και ο διευθυντής του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Καβάλας, Σωτήρης Τότης. Ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας εξέδωσε την ακόλουθη σχετική ανακοίνωση: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, από τις χώρες που συμμετείχαν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus. Είμαστε περήφανοι που φιλοξενήσαμε αυτό το πρόγραμμα και ευχόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες στον τομέα της εκπαίδευσης και του αθλητισμού».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ