• Δεν μπορούμε να βρούμε την κατάλληλη λέξη, για να αποδώσουμε τη συνεχιζόμενη απαξίωση της προσπάθειας που κάνει η (νεανική) ομάδα ποδοσφαίρου της Καβάλας, από τον αντικαβαλιώτη δήθεν παραγωγό ραδιοφωνικής εκπομπής σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Είτε κερδίζει η ομάδα, είτε «σκοντάφτει», όπως την περασμένη Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 στο Άβατο, δεν έχει να πει κάτι θετικό, ή έστω να βοηθήσει μέσω της κριτικής του. Χωρίς, μάλιστα, να έχει παρακολουθήσει ούτε ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο Α.Ο.Κ. δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό, διότι δεν καταφέρνει να νικήσει ομάδες όπως το Άβατο, η Καρπερή, το Σιδηροχώρι, το Σκούταρι κ.λπ. Με αυτές τις αντιπάλους, ισχυρίζεται, ο Α.Ο.Κ. έπρεπε, όχι μόνο να βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και να έχει μεγάλη διαφορά βαθμών από την ομάδα που βρίσκεται στη 2η θέση. Χωρίς, επαναλαμβάνουμε, να έχει δει την ομάδα της Καβάλας και τις αντιπάλους της, για να αξιολογήσει τη δυναμικότητα, τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα, την τακτική, τους ποδοσφαιριστές και τους άλλους παράγοντες, που διαμορφώνουν το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού.
  • Από την άλλη πλευρά, δήλωσε, στον «αέρα» της ραδιοφωνικής εκπομπής του, φίλαθλος του Π.Α.Ο.Κ., ενώ παρακολουθεί, ανελλιπώς, τα εντός έδρας παιχνίδια της Δόξας Δράμας στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας και προσφάτως, έζησε την εμπειρία της επίσκεψης στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», για να δει ζωντανά το «σούπερ» παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού Πειραιώς και του Πλατανιά!
  • Εάν έχει προσωπικό ζήτημα με κάποιο, ή κάποια μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., είναι δικό του θέμα. Δεν έχει κανένα δικαίωμα, όμως, την προσωπική διαφορά, να την κάνει εμπάθεια προς τον σύλλογο, που τα τελευταία έτη αγωνίζεται να συνέλθει από το «ύπουλο χτύπημα» της αποβολής του από τις εθνικές κατηγορίες. Επίσης, του απαντάμε ότι, την ιστορία γράφουνε οι παρόντες. Αν αισθάνεται άβολα να μιλήσει για τον Α.Ο.Κ., είναι προτιμότερο να πάψει να ασχολείται, για να μη τραυματίζει τα αυτιά μας.
  • Χαιρόμαστε που ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, συνειδητοποίησε την ανάγκη τοποθέτησης ελαστικού τάπητα (ταρτάν) στο δημοτικό γήπεδο Ελευθερούπολης, με σκοπό να αναπτυχθεί ο κλασικός αθλητισμός. Ευχόμαστε να ακούσουμε το ίδιο και από τον δήμαρχο Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλο, για το δημοτικό γήπεδο Χρυσούπολης. Και τα δύο γήπεδο προσφέρονται για την τοποθέτηση ταρτάν, το οποίο θα δώσει ώθηση στον κλασικό αθλητισμό, αλλά και τη δυνατότητα στην Ελευθερούπολη και στη Χρυσούπολη, να διοργανώνουν αγώνες σε τοπικό, περιφερειακό και πανελλαδικό επίπεδο. Είναι ευκαιρία, λοιπόν, να ζητήσουν τη συνδρομή της κεντρικής διοίκησης, όταν θα επισκεφτεί την Καβάλα ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είδες Κώστα που στα έλεγα. Αυτό όμως δεν μπορούσα να το φανταστώ. Δεν φτάνει που εισαι Μπαοκακι σου έχουν δώσει και μικρόφωνο για να καταφερεσαι κατά του ΑΟΚ. Είναι πολλοί Κώστα και σε εφημερίδες και στην τηλεόραση. Τι να τους κάνεις τους εχθρούς όταν έχεις τέτοιους Καβαλιωτες. Αντί σε αθλητικά πόστα να έχουμε δημοσιογράφους που αγαπούν τον ΑΟΚ έτσι ώστε να παρακινήσουν και τον κόσμο, έχουμε γενίτσαρους που καταφέρονται με απαξιωτικά λόγια για τον ΑΟΚ. Υποστηρίζουν το μπαοκακι που τότε μας είχε στείλει σε εκείνο τον αλησμόνητο “τελικό” με την Παναχαϊκή το 4-0 υπό καταρρακτώδη βροχή γιατί κατάφεραν να χάσουν μέσα στην Τούμπα από τον Εθνικό με 1-0. Αυτή είναι η μεγάλη ομάδα της Μακεδονίας που θα έριχνε στη Β’ Εθνική την Καβάλα για να σώσει τον Εθνικό. Ας είναι καλά τα παιδιά που εκείνο το βράδυ έπαιξαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο και διέλυσαν τους Πατρινούς. Τώρα βρήκαν τον αμφιλεγόμενο Σαββίδη και νομίζουν ότι πιάσανε τον παπά από τα γένια. Όταν θα φύγει νύχτα από την Θεσσαλονίκη γιατί δεν θα μπορεί να εκπληρώσει τις πολιτικές επιδιώξεις του στην Ελλάδα, τότε να δούμε τι θα κάνουν. Γι αυτο μια ζωή θα εχουν την Μαλαματίνα χορηγό για να μην πω το άλλο για τι είναι του Βορρά. Δεν τους λένε άδικα γαυρους του Βορρά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ