Με αφορμή την παύση της λειτουργίας του «Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου», η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, ευχαριστεί δημοσίως όλους όσοι συνέδραμαν στο μεγάλο κοινωνικό έργο της δομής αυτής, σε μία περίοδο πολύ δύσκολη για την ελληνική κοινωνία. «Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω, από βάθους καρδιάς, τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας και τον πρόεδρο του, κ. Ξενοφώντα Κροκίδη, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Καβάλας και την πρόεδρο του, κ. Σίσσυ Ρακιντζή και τους «Γιατρούςτου Κόσμου»-Παράρτημα Καβάλας και την εκπρόσωπο τους, κ. Άννα Γιοβανιού, για την τεράστια προσφορά τους στην τοπική κοινωνία της Καβάλας, μέσα από τη λειτουργία του «Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου» του Δήμου Καβάλας.

Το «Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο» έκλεισε έναν επιτυχημένο κύκλο ανιδιοτελούς προσφοράς και είμαστε σίγουροι, ότι η προσφορά του θα συνέχιζε άοκνα και με το ίδιο πάθος, εάν η κοινωνία συνέχιζε να το έχει ανάγκη και τα δεδομένα δεν άλλαζαν με το νέο νόμο για τους ανασφάλιστους πολίτες. Υπήρξε ένας θεσμός που στους χαλεπούς καιρούς της οικονομικής κρίσης πρόσφερε απλόχερα την πολύτιμη βοήθειά του σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα, την πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη και τα φάρμακα.

Επίσης, θέλω θερμά να ευχαριστήσω τον σύλλογο για το παιδί και την οικογένεια «Πνοή» και την πρόεδρο, κ. Ιωάννα Χατζηβαρύτη και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του προγράμματος «στηρίΖΩ – Κοινωνική Δομή Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Καβάλας», για την κοινωνική τους προσφορά στην τοπική κοινωνία της Καβάλας.

Πάνω απ’ όλους, όμως, θέλω να ευχαριστήσω την κοινωνία της Καβάλας, τους συνδημότες, τις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους τοπικούς συλλόγους, τους συλλόγους ετεροδημοτών, τους εθελοντές, που σύσσωμοι στήριξαν αυτή την πολυετή προσπάθεια στους χαλεπούς καιρούς της οικονομικής κρίσης.

Η συμβολή όλων ανεξαιρέτως, είχε ως αποτέλεσμα την επίτευξη ενός τεράστιου κοινωνικού έργου, βασισμένου στον εθελοντισμό και την αγάπη για το συνάνθρωπο, αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα για όλους μας, για μία κοινωνία συνοχική και αλληλέγγυα», αναφέρει η δήμαρχος στο δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ