Το 3ο προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος, για τη συγκρότηση των κλιμακίων αθλητών το 2018, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017, με τη συμμετοχή και αθλητών του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι: Αντωνιάδης Κίμων, Ιωάννου Πασχάλης, Καρακίτης Θεόδωρος, Καρακίτης Δημήτριος, Καραμάνης Δημήτριος, Πατέρας Μιχάλης, Σαμαράς Γεώργιος, Αγγής Παναγιώτης και Κεφαλίδης Δημήτριος.

Οι πέντε από τους εννέα που συμμετείχαν στους αγώνες κατέλαβαν μία θέση στην τριάδα. Πρόκειται για τους: Ιωάννου Πασχάλη (1η θέση), Κεφαλίδη Δημήτριο (2η θέση), Αντωνιάδη Κίμωνα (3η θέση), Πατέρα Μιχάλη (3η θέση), Καραμάνη Δημήτριο (3η θέση).

Από αυτούς, επίσης, οι: Ιωάννου Πασχάλης και Κεφαλίδης Δημήτριος, θα ενταχθούν στο κλιμάκιο της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας, θα προπονούνται, παράλληλα, στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης και θα συμμετέχουν σε αγώνες στο εξωτερικό.

Ο Χάρης Παλτόγλου, προπονητής του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω, καταρχάς, να συγχαρώ τους αθλητές που συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία, τους συλλόγους και τους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση, που προάγει τον αθλητισμό και το άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Κάθε χρόνο, η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας συγκροτεί μία δυνατή ομάδα από αθλητές ικανούς, με ταλέντο και πάθος για το άθλημα. Διαπιστώνω, για μία ακόμα φορά, ότι το αγωνιστικό επίπεδο ανεβαίνει και αυτό κάνει την κατάκτηση μιας θέσης στην ομάδα ακόμα πιο σημαντική. Όσον αφορά τον σύλλογο μας, είμαι πολύ περήφανος για τους αθλητές που έδειξαν τρομερό ζήλο και αγωνιστική δύναμη. Οι πέντε, μάλιστα, κατέκτησαν θέσεις στην πρώτη τριάδα και δύο εξ’ αυτών εντάχθηκαν στην ομάδα του κλιμακίου, γεγονός που θα τους προσφέρει σημαντικές εμπειρίες στην αθλητική τους πορεία.

Επίσης, κάθε χρόνο, ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας έχει ανοδική πορεία και αυτό φαίνεται έμπρακτα από τις αυξανόμενες συμμετοχές και από τις σημαντικές θέσεις που καταλαμβάνουν οι αθλητές μας σε μεγάλες διοργανώσεις. Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή νέα αγωνιστική χρονιά σε όλους τους αθλητές και στο σύλλογο ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις και διακρίσεις».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ