Δυναμική ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στην 27η διεθνή έκθεση τροφίμων, ποτών, μηχανημάτων, εξοπλισμού και συσκευασίας Detrop Boutique 2018, που πραγματοποιήθηκε στο διεθνές εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης. Η Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. συμμετείχε στην έκθεση με περίπτερο επιφάνειας 105 τετραγωνικών μέτρων, στο οποίο δεκατέσσερις παραγωγοί από την περιοχή, είχαν τη δυνατότητα να αναδείξουν τα προϊόντα τους, να πραγματοποιήσουν απευθείας (Β2Β) συναντήσεις και να διαπραγματευτούν εμπορικές συμφωνίες, με έλληνες και ξένους επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων και ποτών.

Η διεθνής έκθεση Detrop Boutique στοχεύει να γνωρίσει σε εμπορικούς επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό πιστοποιημένα προϊόντα και επιλεγμένες ετικέτες της Ελλάδας, δίνοντας έμφαση στο συνδυασμό των παραδοσιακών υλικών με τους σύγχρονους τρόπους παρασκευής και παρουσίασης των προϊόντων. Στη φετινή έκθεση, οι εμπορικοί επισκέπτες από το εξωτερικό ξεπέρασαν τους τριακόσιους προερχόμενοι από τριάντα έξι χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της βόρειας Αμερικής.

Την Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Νίκος Ευφραιμίδης, ο οποίος δήλωσε ότι: «Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στηρίζει τους τοπικούς παραγωγούς, καθώς προβάλλουν τον τόπο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δίνουν ώθηση στην οικονομία της περιοχής».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ