Δήμος Παγγαίου: Δημότης ευχαριστεί τη δημοτική αρχή, για τη στείρωση αδέσποτων ζώων στην Παλιά Αυλή

0

Με επιστολή της, η Νικολέτα Παπάζογλου, δημότης του Δήμου Παγγαίου, εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Δήμο Παγγαίου και τους αρμόδιους υπαλλήλους, για την πολιτική της δημοτικής αρχής στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρει τα εξής:: «Τα τελευταία χρόνια, όλοι ερχόμαστε πολύ συχνά, κυρίως μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αντιμέτωποι με περιστατικά εγκατάλειψης αλλά και βάναυσης κακοποίησης αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων, γεγονός που δημιουργεί έντονους προβληματισμούς σχετικά με την «ανωτερότητα» του ανθρώπινου είδους.

Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί και η αδιαφορία των δημοτικών αρχών, αναφορικά με τη στείρωση και τον εμβολιασμό των αδέσποτων ζώων, καθώς ο περιορισμός του φαινομένου της εγκατάλειψης, είναι μία ευθύνη που βαραίνει τον καθένα από εμάς ατομικά, αλλά και συλλογικά.

Ευτυχώς, στη δική μου περίπτωση, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι του Δήμου Παγγαίου, ενήργησαν άμεσα, ικανοποιώντας τα αιτήματά μου για τη στείρωση των αδέσποτων που εγκαταλείφτηκαν εδώ και αρκετούς μήνες στο χωριό της Παλιάς Αυλής. Η ενέργεια αυτή, αλλά και ο εμβολιασμός τους, που θα γίνει σε βάθος χρόνου, θα έχει ως αποτέλεσμα να διατηρηθεί ο αριθμός τους, ώστε να διευκολυνθεί η φροντίδα τους από μέρους μου.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Γεώργιο Καλλινικίδη, γενικό γραμματέα του Δήμου, για τον χρόνο που μου διέθεσε, καθώς συναισθάνθηκε τον προβληματισμό μου για το θέμα των αδέσποτων ζώων, τον κ. Θεόδωρο Τσαβδαρίδη, γεωπόνο του Δήμου, για την άριστη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα, καθώς και τον κ. Λουκά Κόνια, για την μεταφορά των ζώων στον κτηνίατρο κ. Ιωάννη Τσέλιο».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ