– Δεν είναι ότι καλύτερο να γεμίσει η Καβάλα με κολονάκια και οριοδείκτες στα πεζοδρόμια και στους δρόμους, αλλά δεν γίνεται αλλιώς να προστατευτούν, από την παράνομη στάθμευση, οι κοινόχρηστοι χώροι, οι πεζόδρομοι και τα πεζοδρόμια.
– Σε μία πολιτισμένη κοινωνία, η προστασία των κοινόχρηστων χώρων, των πεζόδρομων και των πεζοδρομίων από τα οχήματα, είναι κατάκτηση πολλών ετών.
– Έως ότου οι Έλληνες και οι Καβαλιώτες οδηγοί αποκτήσουν συνείδηση των προβλημάτων που δημιουργούν στους υπόλοιπους χρήστες των πόλεων, δυστυχώς, θα αυξάνεται ο αριθμός στα κολονάκια και στους οριοδείκτες.
– Είναι λυπηρό, πραγματικά, τα δημοτικά συμβούλια να λαμβάνουν αποφάσεις για την τοποθέτηση κι άλλων τέτοιων «τεχνητών εμποδίων», για τη στάθμευση των οχημάτων σε σημεία που απαγορεύεται.
– Δεν έχουν μόνο οι οδηγοί των οχημάτων δικαίωμα για μία θέση στάθμευσης. Έχουν και οι πεζοί δικαίωμα να κινούνται ανεμπόδιστα στους κοινόχρηστους χώρους, στους πεζόδρομους και στα πεζοδρόμια.
– Αυτό, δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος, που έχει παθολογική σχέση και εξάρτηση με το όχημά του.
– Η άσκοπη χρήση του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, ή της μοτοσυκλέτας, έχει και επίπτωση στην υγεία των οδηγών.
– Αρχίστε, λοιπόν, να χρησιμοποιείτε λιγότερο τα ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα και επιλέξτε το περπάτημα, ή τα μέσα μαζικής μεταφοράς μέσα στην πόλη.
– Θα κάνετε καλό στην υγεία σας, στην τσέπη σας και στο κυκλοφοριακό της Καβάλας. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε, τόσο πιο σύντομα θα λυθεί το κυκλοφοριακό και το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης.
– Αλλιώς, δεν θα βρίσκετε θέση στάθμευσης πάνω στα πεζοδρόμια, στους πεζόδρομους και στους κοινόχρηστους χώρους.
– Το πιθανότερο είναι, να βρείτε μία κλήση στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, με «τσουχτερό» πρόστιμο, ή το Ι.Χ. επιβατικό σας αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ