– Να βγάλει από το «μπαούλο» τα χρήματα που «κοιμούνται» και να τα αξιοποιήσει, είπε ο Λουντοβίκ στην πρόεδρο της «Δημωφέλεια», την Αναστασία Ιωσηφίδου, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
– Και για να την «τρομάξει», πρόσθεσε: «Θα έρθει μία ημέρα ένας τρελός Βαρουφάκης για να τα πάρει».
– Ο λαός μας, που είναι σοφός, λέει: «Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά». Κι αυτό ισχύει και για τα ευρώπουλα.
– Όμως, θα συμφωνήσω με τον Λουντοβίκ, γιατί με τα «ζόρια» που έχει η κυβέρνηση να μαζέψει λεφτά, είναι ικανή για όλα. Ακόμα και να «βάλει χέρι» στα αποθεματικά των Δήμων και των δημοτικών επιχειρήσεων (αφού είναι επιχειρήσεις πρέπει να συνεισφέρουν στη διάσωση της εθνικής οικονομίας).
– Και δεν χρειάζεται να το υποδείξουν οι θεσμοί, τέτοιες ιδέες έχουν και τα καρντάσια του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, αλλά λένε ότι είναι προαπαιτούμενα της αξιολόγησης!
– Γι’ αυτό, συνιστώ στη Δήμητρα και στην πρόεδρο της «Δημωφέλεια», να μη πανηγυρίζουν για τα πλεονάσματα που έχουν, γιατί καραδοκούν τα «κοράκια» της κεντρικής διοίκησης.
– «Νιώθω πολιτική μοναξιά», δήλωσε, προχθές, ο Χρήστος Ποτόλιας, θέλοντας να τονίσει την εντελώς διαφορετική προσέγγιση των θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο Καβάλας.
– Πιο καλή η μοναξιά, καρντάσι Χρήστο, από σένα που δεν φτάνω (την εξουσία). Κι αν αισθάνεσαι πολύ μοναξιά, ζήτησε από την πρόεδρο της «Δημωφέλεια», να σε πάρει μαζί της στον επόμενο εξωτικό προορισμό που θα πάει, για να προβάλει το τουριστικό προϊόν της Καβάλας σε κάποια έκθεση.
– Έτσι, για να ξεσκάσεις και για να διαπιστώσεις εάν αποδίδει, ή όχι, η συμμετοχή στις τουριστικές εκθέσεις.
– Εάν, δηλαδή, η «Δημωφέλεια», είναι καλό «τουριστικό γραφείο», όπως είπες στο Δημοτικό Συμβούλιο.
– Ο Makis έχασε την ευκαιρία να πάει στις Ινδίες και είναι σκασμένος με τα ταξίδια της προέδρου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ