Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας: Η ημερίδα στο διαδίκτυο πέτυχε, ευχαριστίες στους συντελεστές και υποστηρικτές

0

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «Το διαδίκτυο στην εποχή της πανδημίας: κίνδυνοι και προστασία», ευχαριστεί όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν ενεργά.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: «Κύριο μέλημα και απώτερος σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής, ήταν να ενημερώσουμε γονείς και παιδιά, για τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο, αλλά και για τους τρόπους πρόληψης αυτών. Επιπλέον, ήταν μία ευκαιρία για τους αθλητές, τα μέλη μας και όλους τους συμμετέχοντες, να ρωτήσουν θέματα που τους απασχολούν αναφορικά με την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε: τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κωνσταντίνο Αντωνιάδη, τον δήμαρχο Καβάλας, Θεόδωρο Μουριάδη, τον διοικητή Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, Αστυνόμο Α, Αθανάσιο Κοψίδα και τον διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας, Αλέξανδρο Ιωσηφίδη, για την συμβολή και υποστήριξη τους σε αυτό το εγχείρημα. Χωρίς αυτούς, δεν θα ήταν εφικτή η διοργάνωση. Επίσης, ευχαριστούμε τους προπονητές και συλλόγους, που με την βοήθειά τους κοινοποιήθηκε η εκδήλωση και ακουστήκαμε σε όλη την Ελλάδα. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την proininews, ράδιο-εφημερίδα της Καβάλας, για την ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης, τον στρατηγό Εμμανουήλ Σφακιανάκη, που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρωτοβουλία, την αγκάλιασε και δούλεψε μαζί μας αφιλοκερδώς για το τελικό αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε θερμά την Καλλιόπη Ιωάννου, διευθύντρια του Διεθνούς Ινστιτούτου κυβερνοασφάλειας (CSI institute) για την ενδελεχή ενημέρωση πάνω στην ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Ο προπονητής του συλλόγου, Χάρης Παλτόγλου, θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά τους: Μακάριο Λαζαρίδη, Απόστολο Μουμτσάκη, για την υποστήριξη της εκδήλωσης και ενεργή εμπλοκή τους στην διοργάνωση. Είχαμε την τιμή, τέλος, να χαιρετήσει την εκδήλωση ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και τον ευχαριστούμε πολύ για το προσωπικό του ενδιαφέρον».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ