Τις τελευταίες ημέρες, η διοικούσα επιτροπή της ομάδας ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα» πραγματοποιεί συνεχείς επαφές με ποδοσφαιριστές, προκειμένου να συγκροτήσει ένα αγωνιστικό σύνολο, που θα πρωταγωνιστήσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Οι επαφές γίνονται με ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την περασμένη περίοδο στον Α.Ο.Κ., αλλά και με υποψήφιους για μετεγγραφή. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν ο Γιώργος Μπιμπισίδης και ο νεαρός Αναστάσιος (Τάσος) Μαγκαφίνης. Αμφότεροι θα ενισχύσουν την αμυντική γραμμή της ομάδας. Ο πρώτος είναι κεντρικός αμυντικός, ενώ ο δεύτερος αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο και άφησε θετική εντύπωση.

Επίσης, ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σμίλτο, ο οποίος θα προστεθεί, επίσης, στην αμυντική γραμμή. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός, με ύψος 1 μέτρο και 90 εκατοστά, έχει αρκετές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2. Συγκεκριμένα, φόρεσε την φανέλα των σωματείων: Πανελευσινιακός, Παναχαϊκή, Παναιτωλικός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Π.Α.Ο. Ρουφ κ.ά.

Έως σήμερα, ανακοινώθηκαν οι ποδοσφαιριστές: Γιάννης Καζαντζίδης, Κώστας Σαλπιγγίδης, Ορέστης Μπατσαράς, Στέφανος Βασιλόπουλος, Λάζαρος Τζελίδης, Γιώργος Μπιμπισίδης, Αναστάσιος Μαγκαφίνης, Γιώργος Σμίλτος.

Τοποθετήθηκε αυτόματο ποτιστικό σύστημα στο Κρυονέρι

Πέρα από τον αγωνιστικό σχεδιασμό, η διοικούσα επιτροπή δίνει έμφαση και στην βελτίωση των υποδομών. Τοποθετήθηκε αυτόματο ποτιστικό σύστημα στο γήπεδο του Κρυονερίου (φωτογραφία), όπου λειτουργεί το προπονητικό κέντρο του Α.Ο.Κ., ενώ θα γίνει επανασπορά στον χλοοτάπητα, ώστε να είναι έτοιμο το γήπεδο με την έναρξη της προετοιμασίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ