Μία πρώτη «χαλαρή» συνάντηση με τους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, στην παραλιακή οδό Εθνικής Αντίστασης, πραγματοποίησαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο. «Καβάλα», το απόγευμα της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2017. Σκοπός της συνάντησης, εκτός από τη γνωριμία, ήταν η ανταλλαγή απόψεων για το παρόν και το μέλλον της ομάδας ποδοσφαίρου, η οποία θα αγωνιστεί και πάλι στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας.

Ο μεγάλος στόχος, όπως ειπώθηκε, είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων, για να γίνει η ομάδα ξανά ελκυστική και να αποκτήσει τη χαμένη αίγλη της. Επίσης, να κερδίσει νέους φιλάθλους και να ξαναβρεί τον «μητροπολιτικό» της χαρακτήρα. Επιμέρους στόχοι είναι, η επιστροφή στο ποδόσφαιρο που αγάπησαν οι φίλαθλοι, η ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και το «νοικοκύρεμα» του συλλόγου.

Στην προσπάθεια αυτή, δυστυχώς, οι πόροι είναι περιορισμένοι, γι’ αυτό οι διοικούντες απευθύνουν κάλεσμα για συσπείρωση, προς όλες τις δυνάμεις που αγαπούν τον Α.Ο. «Καβάλα» και επιθυμούν να γίνει πρωταγωνιστής σύλλογος. «Εμείς, είμαστε υποχρεωμένοι να «παλέψουμε» και να μην εγκαταλείψουμε. Και δεν θα το πράξουμε. Το εύκολο θα ήταν να «σηκώσουμε τα χέρια ψηλά». Το δύσκολο ήταν αυτό που πράξαμε, τη στιγμή που, δυστυχώς, δεν προέκυψε άλλη λύση. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα είναι, πραγματικά, «οικογένεια» και με το έργο μας, να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο κείμενο που μοιράστηκε στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης. Τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν να δημοσιοποιούνται οι πρώτες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές, ενώ θα παρουσιαστεί και το πλήρες οργανωτικό πλάνο του διοικητικού συμβουλίου. Παράλληλα, θα γίνουν συναντήσεις με τους τοπικούς άρχοντες και με οποιονδήποτε επιθυμεί να συνδράμει στην προσπάθεια.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. “Ο μεγάλος στόχος, όπως ειπώθηκε, είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων, για να γίνει η ομάδα ξανά ελκυστική και να αποκτήσει τη χαμένη αίγλη της.” ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ. ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ” ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕΙ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΤΕΙ ΣΕ ΠΑΡΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
    ΚΩΣΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ “ΧΑΛΑΡΗ” ΠΡΩΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ; ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ENERGEAN ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ OFF THE RECORD ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ