Δεν παρακολουθήσαμε ολόκληρη την εκπομπή του Γιάννη Χατζηεμμανουήλ με καλεσμένο τον Μακάριο Λαζαρίδη, αλλά είδαμε ένα σημαντικό απόσπασμα της εκπομπή αυτής, όταν συνοδεύοντας τον Άδωνη Γεωργιάδη επισκέφθηκε πριν λίγες μέρες την Καβάλα. Με έξυπνο τρόπο ο Γιάννης τον ρώτησε αν θα δώσει τη μάχη των επόμενων εκλογών από την πρώτη γραμμή στη Νέα Δημοκρατία, ή από τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Διαβεβαίωσε ότι θα δώσει τη  μάχη από το Μοσχάτο και μέσω των περιοδειών του Προέδρου σε όλη την Ελλάδα. «Θέλω ακόμη να πω, ότι αν αποφάσιζα, γιατί ακούω τα σενάρια περί υποψηφιότητάς μου στο νομό, θα το κάνω, με πολύ μεγάλη παρρησία και πολύ μεγάλη καθαρότητα δημόσια», αφήνοντας ανοικτό το παράθυρο να μην βάλει καν υποψηφιότητα, αλλά κι αν το αποφάσιζε αυτό, να είναι υποψήφιος στην Καβάλα, ωστόσο δεν διευκρίνισε αν θα δεχθεί τελικά να είναι υποψήφιος στην Καβάλα ή στην Αθήνα.

Πρόσθεσε δε, ότι μπορεί να μη ζει στην Καβάλα, μπορεί να μην μεγάλωσε στην Καβάλα, αλλά το νομό αυτόν, τον αγαπά, αγαπάει τους ανθρώπους του και κυρίως τις δυνατότητες που έχει ο νομός για να τον πάει (η Ν.Δ.) παραπέρα. «Θέλω να πω, ότι απ’ όπου κι αν είμαι, αυτόν τον νομό θα τον βοηθάω με όλες μου τις δυνάμεις γιατί τον αγαπώ και γιατί πιστεύω στις απεριόριστες δυνάμεις που έχει και ο νομός και οι άνθρωποί του». Αυτή, την τελευταία του δήλωση την κρατάμε, γιατί συνήθως, οι «άνθρωποί μας» δίνουν τέτοιες υποσχέσεις, αλλά όταν έρθουν στην εξουσία όλα τα ξεχνάνε. Δεν ξέρουμε τι του λένε αυτοί που προσπαθούν να του φουσκώσουν τα μυαλά του Μακάριου Λαζαρίδη, αλλά εμείς θα επαναλάβουμε αυτό που κι άλλη φορά του γράψαμε απ’ αυτήν εδώ τη στήλη.

Να μην δεχθεί να είναι στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Καβάλα, εφ’ όσον οι εκλογές γίνουν με σταυρό προτίμησης. Θα είναι κακό και για τον ίδιον, αλλά και για το κόμμα του. Να αντισταθεί σε κείνους που θέλουν να τον βγάλουν από τα πόδια τους στην Αθήνα, αφού εκεί διαφορετικά ψηφίζουν απ’ ότι στην Καβάλα. Τώρα, αν επιμένει να είναι υποψήφιος εφ’ όσον οι εκλογές γίνουν με λίστα, ας το κάνει, αφού το αποτέλεσμα δεν θα είναι μετρήσιμο, αλλά να είναι σίγουρος, ότι έτσι δεν θα βοηθήσει ούτε τον εαυτό του ούτε τη Ν.Δ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ