• Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφτηκε τη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο Περιγιάλι, στο παλιό στρατόπεδο «Ασημακοπούλου». Θέλησε να δει, αυτοπροσώπως, εάν τακτοποιήθηκαν στα καινούργια διαμερίσματα οι νέο-αφιχθέντες φιλοξενούμενοι. Κι αν θα «πιάσει τόπο» η δαπάνη που έγινε για τη διεύρυνση της δομής στην παλιά στρατιωτική εγκατάσταση, η οποία ανήκει στον ελληνικό στρατό, αλλά τη διαχειρίζεται ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης.
  • Υπάρχει η σκέψη, όπως με πληροφόρησε το έγκριτο «παπαγαλάκι» μου, να βραβεύσει ο Δ.Ο.Μ. τις καλύτερες δομές φιλοξενίας στην Ελλάδα, με ένα βραβείο ανάλογο της «Γαλάζιας Σημαίας», που κερδίζουν οι οργανωμένες ακτές παγκοσμίως. Υποψήφια για τη «Γαλάζια Σημαία» του Δ.Ο.Μ., είναι και η δομή στο στρατόπεδο «Ασημακοπούλου»! Έτσι, καρντάσια, θα αναπληρωθεί η απώλεια της ορίτζιναλ «Γαλάζιας Σημαίας» από την ακτή Περιγιαλίου!
  • Κι ενώ οι τρεις βουλευτές Νομού Καβάλας, Ν. Παναγιωτόπουλος, Μακάριος Λαζαρίδης και Τάνια Ελευθεριάδου, βρέθηκαν στη Θάσο την περασμένη Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, για να τιμήσουν την 107η επέτειο απελευθέρωσης του νησιού, ο Γιάννης Πασχαλίδης συνεχίζει να καταθέτει ερωτήσεις προς τους υπουργούς της κυβέρνησης.
  • Θα έχει ενδιαφέρον, καρντάσια, να καταθέσει ερώτηση και προς τον Ν. Παναγιωτόπουλο, υπουργό Εθνικής Άμυνας, για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων στο Νομό Καβάλας, όπως είναι το στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» και το παλιό αεροδρόμιο Αμυγδαλεώνα.
  • Ο Νίκος, επίσης, είπε «όχι» στην τοποθέτηση κεραίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας στο Υψάριο όρος της Θάσου. Το ΝΑΤΟ έκανε αυστηρό διάβημα προς τον Έλληνα υπουργό άμυνας, ότι δεν θα εγκατασταθεί ούτε αναμεταδότης σημάτων καπνού, χωρίς την έγκρισή του!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ