• Αντί να επιχειρούν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα στο εξωτερικό, οι αλλοδαποί που συλλαμβάνονται στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος», δεν ναυλώνει ο Μουζάλας ένα τσάρτερ, να πετάει δύο φορές τον μήνα, για να τους μεταφέρει στον προορισμό τους; Τις τελευταίες εβδομάδες συνελήφθησαν γύρω στα δέκα άτομα, μαζί με τα παιδιά, τα οποία προσπάθησαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό από το αεροδρόμιο Καβάλας.
  • Θυμάστε τον Μάθιου Νίμιτς, το καρντάσι που έκανε τον διαμεσολαβητή, για να βρεθεί λύση στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων; Πρότεινε, τελευταία, να ονομαστούν τα Σκόπια «Νέα Δημοκρατία της Μακεδονίας»! Τελικά, περισσότερο θέλουν οι Αμερικανοί να υπάρχει στην ονομασία ο όρος «Μακεδονία», παρά οι Σκοπιανοί. Έτσι πιστεύω εγώ. Αν δεν επέμεναν οι Αμερικανοί, οι Σκοπιανοί δεν έχουν το σθένος και τη δύναμη να ζητήσουν οτιδήποτε.
  • Εάν επιμείνει ο Νίμιτς, θεωρώ ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να βάλει ζήτημα χρήσης του προσδιορισμού «Νέα Δημοκρατία»! Η ονομασία αυτή είναι κατοχυρωμένη από την εποχή του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή και για να χρησιμοποιηθεί πρέπει να δοθεί (ειδική) άδεια. Δεν αποκλείεται, να τη δώσει ο Κυριάκος όταν θα γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας.
  • Ο χερ Φούχτελ, μετά την Δήμητρα, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θάσου, ο οποίος δήλωσε, σύμφωνα με δημοσίευμα, απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνάντηση. Δεν είπε, όμως, ο αγαπητός δήμαρχος ποιος είναι ο λόγος της μεγάλης του ικανοποίησης, για να χαρούνε και τα καρντάσια οι Θάσιοι. «Ήταν μία προγραμματισμένη επίσκεψη, στο πλαίσιο της ελληνογερμανικής συνέλευσης και της συνεργασίας των Δήμων της Ελλάδας και της Γερμανίας», δήλωσε ο Κώστας Χατζηεμμανουήλ.
  • Ο χερ Φούχτελ «άνοιξε πόρτα», δηλαδή, χειμώνα και καλοκαίρι με την Ελλάδα. Να ρωτήσω κάτι αφελές; Σ’ αυτή την ελληνογερμανική συνέλευση, γιατί είναι επικεφαλής, αποκλειστικά, Γερμανός;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ