Με την καθημερινή του παρουσία στα μέσα ενημέρωσης της Καβάλας, ανεξάρτητα αν έχει να πει κάτι ή όχι, με ανακοινώσεις και δελτία τύπου, προσπαθεί να κρατηθεί στην επικαιρότητα, ελπίζοντας ότι από μια τέτοια τακτική έχει να κερδίσει δημοσιότητα και να έχει καλύτερη τύχη στις επόμενες εκλογές. Φταίμε κι εμείς που ασχολούμαστε μαζί του και έχει τη δημοσιότητα που επιθυμεί. Οι καβαλιώτες, όμως, έχουν καταλάβει, ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα ζητήματα που αναφέρει στις ανακοινώσεις του και στις συνεντεύξεις του, τα οποία δεν τα γνωρίζει και καλά, αλλά το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ακούγεται καθημερινά το όνομά του και να κερδίσει τις εντυπώσεις ότι «κάτι κάνει» για τον Δήμο.

Και λέμε, ότι δεν γνωρίζει καλά τα θέματα με τα οποία ασχολείται, δεδομένου, ότι (προφανώς) άλλοι του τα γράφουν κι αυτός τα διαβάζει πάντα από το χαρτί. Αν τα γνώριζε, δεν θα χρειαζόταν να τα διαβάζει ακόμη και τα «και» από το χαρτί που πάντα κρατάει στα χέρια του. Φαίνεται και από τις απαντήσεις που δίνει στις συνεντεύξεις, στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Απλώς επαναλαμβάνει αυτά που λίγο πριν είχε διαβάσει ως αρχική εισήγηση. Αλλά και αυτή η καθημερινή παρουσία δυσκολεύει και τους συνεργάτες του, που πρέπει να βρίσκουν θέματα κατά της δημοτικής αρχής, για να δικαιολογούν την παρουσία του στην ειδησεογραφία. Βλέπουν λοιπόν τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής και αυτοί του γράφουν, ακριβώς τα αντίθετα.

Μετά, προσπαθούν να τεκμηριώσουν τις υποτιθέμενες θέσεις τους (του). Θέλουμε να του πούμε ότι πρέπει να ηρεμήσει, δεδομένου ότι τον έχει βαρεθεί η κοινή γνώμη, και μάλλον πετυχαίνει ακριβώς το αντίθετο απ’ αυτό που επιδιώκει. Να γίνει, δηλαδή, αποδεκτός από την κοινή γνώμη ως αγωνιστής. Του συνιστούμε, να παραδειγματιστεί από τον βουλευτή της Ν.Δ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος σπάνια μιλάει, σπάνια εμφανίζεται, αλλά ο κόσμος τον ψηφίζει, γιατί οι αποστάσεις από την καθημερινή επικαιρότητα, του δίνουν άλλο κύρος…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ